Duurzaamheid

Duurzaamheid

Duurzaamheid

30 september 2021

4 tips: meer omzet door meer vega op je menukaart

Het eten van minder of geen dierlijke producten is geen hype of trend meer te noemen. Het is een lifestyle. En dat biedt kansen. Hoe je...

Lees meer
Duurzaamheid

16 september 2021

De verspillingsvrije missie van Nel Schellekens

Veel koks willen het, prijswinnend kok Nel Schellekens zet zich er volledig voor in: verspillingsvrij werken

Lees meer
Duurzaamheid

02 september 2021

4 manieren om je streekproducten te promoten

Je gasten op een creatieve manier laten weten dat er lokale gerechten op de menukaart staan? Check hier hoe!

Lees meer
Duurzaamheid

29 juli 2021

Duurzame alternatieven voor single-use plastics

Om de plastic soep tegen te gaan is er sinds kort een verbod op wegwerpplastic. Welke alternatieven voor single-use plastics zijn er? En nog...

Lees meer
Duurzaamheid

15 juli 2021

6 x duurzame hotspots

Inspiratie opdoen in eigen land? Deze zes duurzame hotspots in Nederland zijn zeker een bezoekje waard.

Lees meer
Duurzaamheid

15 mei 2021

Alles om een mooier en sterker landgoed door te geven

De lockdown aangrijpen voor een flinke verbouwing, je moet het maar durven. Maar Raymond Strikker van De Bloemenbeek zag de gedwongen...

Lees meer
Duurzaamheid

08 mei 2021

Duurzamer denken dankzij de moestuin

Edwin Soumang van Restaurant ONE vertelt hoe zijn grote tuin de gehele bedrijfsvoering beïnvloedt.

Lees meer
Duurzaamheid

01 mei 2021

Groene Michelinster voor duurzame gastronomie

Restaurant Bolenius in Amsterdam ontving als eerste een Groene Michelinster. Luc Kusters vertelt over zijn duurzame gastronomie.

Lees meer
Duurzaamheid

03 februari 2021

Basics: gezond en bewust werken in de keuken

Hoe je gezonder en bewuster werkt in de keuken? Het begint met de keuzes die je maakt op het bord.

Lees meer
Duurzaamheid

07 januari 2021

2021 bewust beginnen: 5 denkrichtingen

In januari staan we traditioneel stil bij goede voornemens voor het nieuwe jaar. We zetten 5 bewuste richtingen op een rij.

Lees meer
Training
Duurzaamheid

Training Circulair koken

Chef-kok Peter Scholte neemt je mee in de uitdagingen van een circulaire keuken en geeft je inspiratie voor een circulaire menukaart!

Bekijk training
Duurzaamheid

02 januari 2021

Hoogtepunten: groen, eerlijk en gezond

Aan het eind van het jaar blikken we traditioneel terug op de hoogtepunten uit weekendinterviews van 2020. Inzichten, lessen en ervaringen...

Lees meer

Wij maken gebruik van cookies

Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen en kun je dankzij cookies informatie van onze website delen via social media. Lees meer over onze cookies in het Cookiestatement.

Door op 'Akkoord' te klikken accepteer je alle cookies.

Akkoord Cookie instellingen