Duurzaamheid

Duurzaamheid

Duurzaamheid

03 februari 2021

Basics: gezond en bewust werken in de keuken

Hoe je gezonder en bewuster werkt in de keuken? Het begint met de keuzes die je maakt op het bord.

Lees meer
Duurzaamheid

07 januari 2021

2021 bewust beginnen: 5 denkrichtingen

In januari staan we traditioneel stil bij goede voornemens voor het nieuwe jaar. We zetten 5 bewuste richtingen op een rij.

Lees meer
Duurzaamheid

02 januari 2021

Hoogtepunten: groen, eerlijk en gezond

Aan het eind van het jaar blikken we traditioneel terug op de hoogtepunten uit weekendinterviews van 2020. Inzichten, lessen en ervaringen...

Lees meer
Training
Duurzaamheid

Online inspiratiesessie voor chefs: van kop tot staart

Van kop tot staart eten, daar wordt de wereld beter van!

Bekijk training
Duurzaamheid

14 november 2020

‘Deze werkwijze hoort overal’

Social return: het creëren van werkgelegenheid voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Voor restaurant d’Oude Waegh in Hoorn is het...

Lees meer
Duurzaamheid

10 oktober 2020

Een nieuw concept dankzij tevreden gasten

Frans ten Oever opende in september zijn ideaal: Smaakcentrum West-Friesland. Een veelzijdig culinair en educatief concept.

Lees meer
Duurzaamheid

02 oktober 2020

Succes met een nieuwe koers: focus op ontbijt en lunch

Vooraf en Toe besloot de koers te wijzigingen: het diner stopte, lunch en diner bleven én een juicebar kwam. Achteraf gezien succesvolle...

Lees meer
Duurzaamheid

24 september 2020

Verduurzamen doen we samen

Minder energie verbruiken in je zaak en verspilling terugdringen, zijn niet alleen duurzame keuzes. Bespaar kosten!

Lees meer
Duurzaamheid

10 september 2020

Duurzaam, duurzamer, duurzaamst: productkeuzes

Wil je verduurzamen, dan kun je je keuze onder meer laten afhangen van deze factoren.

Lees meer
Duurzaamheid

13 augustus 2020

Verantwoorde basics die juist nu belangrijk zijn

Bewuster leven en gezonde voeding waren al een trend, maar zijn dat nu meer dan ooit.

Lees meer
Duurzaamheid

29 mei 2020

Duurzaam wordt het nieuwe normaal

Met een koerswijziging bereidt HOF Catering zich voor op nieuwe tijden. Rob van Leeuwen over het belang van duurzaamheid.

Lees meer
Duurzaamheid

27 februari 2020

Zo maak je met succes je kaart gezond

Koen Slappendel bedacht in 2012 een saladeconcept om de klanten van zijn cateringbedrijf een gezonde keuze te bieden. Vandaag de dag staat...

Lees meer

Wij maken gebruik van cookies

Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen en kun je dankzij cookies informatie van onze website delen via social media. Lees meer over onze cookies in het Cookiestatement.

Door op 'Akkoord' te klikken accepteer je alle cookies.

Akkoord Cookie instellingen