Training Gastvrijheid begint bij jezelf

Gastvrijheid begint bij je jezelf, waar blink jij in uit? Ben jij ook gastheer/gastvrouw van je eigen ontwikkeling?
Omschrijving

Het belang van gastvrijheid

Het succes van je zaak valt of staat met gastvrijheid, ook wel hospitality. Hierbij gaat het om veel meer dan alleen goede kwaliteit of service bieden aan je gasten. Door écht verbinding te maken met hen, geef je ze het ‘wauw-gevoel’. Maar dat is gemakkelijker gezegd dan gedaan. Want soms loopt de samenwerking in jouw team stroef. Of ervaar je zelf veel druk, bijvoorbeeld door een nieuwe menukaart die een succes móet worden. Dit heeft zijn weerslag op de gastvrijheid die jij met je team uitstraalt. Maar hier kun je zelf wat aan veranderen.

Maak van jouw hele team een gastheer of gastvrouw

Je wilt dat al jouw collega’s een oprechte, gastvrije sfeer creëren. Maar jij moet zorgen dat zij zich betrokken, verbonden en gelukkig voelen in hun werk. Aandacht voor vitaliteit -ofwel energie- binnen jouw team zorgt voor een grotere gasttevredenheid. Er is minder verzuim onder medewerkers en er wordt beter samengewerkt in het team. Ook niet onbelangrijk: dat maakt jou aantrekkelijk als werkgever! In de gastvrijheid training leer je hoe je dit bereikt: door kwetsbaar durven zijn en door te breken met patronen die jullie succes in de weg staan. Dat komt je omzet ten goede!

De training 'Gastvrijheid begint bij jezelf'

Tijdens de eendaagse training ‘Gastvrijheid begint bij jezelf’ ontdek je met trainer Frederique de drie verschillende aspecten van gastvrijheid. Heb je wel eens van innerlijke gastvrijheid gehoord? Door ook gastheer of gastvrouw te zijn van je eigen ontwikkeling, lukt het je nog beter om gastvrij te zijn naar je gasten. En om je collega’s te inspireren. Daarnaast ga je aan de slag met interne- en externe gastvrijheid. Je leert hoe je gastvrijheid kunt uitstralen en terug kunt verlangen van je collega’s. En hoe jullie als team de gastvrijheid kunnen overbrengen op de gasten.

Programma

09:00 - 09:30 Gastvrij ontvangst met koffie en thee

09:30 - 10:00 Start training en introductie

10:00 - 11:00 Interne gastvrijheid en innerlijke gastvrijheid

11:00 - 12:15 Jouw 9+ in gastvrijheid

12:15 - 13:00 Lunch

13:00 - 15:00 Vitaliteit en duurzame inzetbaarheid

Recente reviews

Dit zeggen deelnemers over de training Gastvrijheid begint bij jezelf:

"Het is een top training die je weer energie geeft!"

"Deze training was boven verwachting leerzaam. We verwachtten een training die het uiterste zou laten zien hoe gastvrij te zijn. Dit gebeurd ook wel, naar op een verassende manier die je bewust maakt eerst naar jezelf te kijken, gastvrij naar jezelf en collega's te zijn. Mede dankzij, het fantastische inzicht, de ongelofelijke kennis en de vakbekwaamheid van de trainster, maakte deze training voor mij een leerzame dag waarvan ik onderdelen mee neem naar de realiteit." (Angelique Tzagkaraki)

"Inspirerende dag dankzij de trainer, haar zou je stiekem in een doosje willen doen en af en toe mee sparren. Wat een mooie inspirerende dag was het en zal nog vaak terug denken in de toekomst aan deze dag en trainster. Mooie inspirerende mensen vergeet je niet en dragen bij aan een nog betere invulling van werk en je eigen leven."

Locatie: ZiN Inspiratielab

ZiN Inspiratielab is een initiatief van Sligro en bij uitstek de plek waar je als horecaprofessional nieuwe prikkels, impulsen en inspiratie opdoet in de vorm van trainingen, trendtours en culinaire events. ZiN Inspiratielab speelt in op de laatste (food)trends & ontwikkelingen zodat je altijd up-to-date bent. Deze training gastvrijheid, maar ook alle andere trainingen en culinaire events worden verzorgd door toonaangevende experts. Alles om je gegarandeerd nóg beter te maken in je vak en business.

FAQ

Voor wie is de training Gastvrijheid?

De gastvrijheid training is voor alle horecaprofessionals die meer inzicht willen krijgen in wat gastvrijheid precies inhoudt. En hoe ze dit kunnen overbrengen naar hun team én gasten. De training leert je meer dan alleen gastvrij zijn. Je leert hoe je je eigen ontwikkeling stimuleert om zo een vitale teamplayer te zijn. Want gastvrijheid begint bij jezelf!

Wat kost een training gastvrijheid?

De kosten voor de eendaagse training ‘Gastvrijheid begint bij jezelf’ zijn eenmalig € 250. Heb je een strippenkaart, dan kun je voor een vast bedrag vier trainingen naar keuze volgen. Met een membership van ZiN volgen jij en jouw organisatie een half jaar of een jaar lang onbeperkt álle exclusieve trainingen en content van ZiN.

Heb je nog vragen?

Neem contact op met ZiN Inspiratielab. We helpen je graag.


Wat levert het op?

  • Je leert de drie niveaus in gastvrijheid kennen: externe-, interne- en innerlijke gastvrijheid
  • Je leert hoe je het energiepeil bij jezelf én je team kunt verbeteren en behouden
  • Je krijgt handvatten aangereikt om (ongewenste) patronen te doorbreken in je dagelijks leven en in je werk
  • Je leert hoe je niet harder werkt, maar juist leuker werkt. En wat dat je oplevert.

-----------

Kosten

  • Ticketprijs € 250,-

-----------

De trainer(s)
Frederique Timmerman

Frederique Timmerman is een verbinder. Ze is opgegroeid in een horeca familiebedrijf in Twente. Daar is gastvrijheid haar met de paplepel ingegoten om vervolgens in Maastricht de Hoge Hotelschool af te ronden. Met 15 jaar ervaring in het (corporate) bedrijfsleven en een flinke dosis ondernemersgeest is ze een zelfstandig ondernemer met de rode draad in gastvrijheid. Met oog en hart voor de ontwikkeling van de mens. Ze stelt op het gemak, praat makkelijk en wil graag weten wat mensen nodig hebben om de volgende stap te kunnen zetten in hun ontwikkeling.