Training Groenten in de hoofdrol / Vega(n)

Ontdek hoe je gasten kunt verrassen met meer groente en minder of geen dierlijke producten!
Omschrijving

Steeds meer gasten kiezen tegenwoordig voor gerechten die minder of zelfs geen dierlijke producten bevatten. Een interessante ontwikkeling. Meer groenten en minder vis & vlees op je kaart is beter voor het milieu, gezonder en interessant voor je marge!

Topchef Luc Kusters geeft je tijdens deze training meer inzicht in het veranderende eetgedrag van jouw gasten en geeft je een nieuwe kijk op verhoudingen of het bord. Je doet veel inspiratie op voor verrassende gerechten: met groenten in de hoofdrol of zelfs helemaal vega(n). Wil jij je gasten ook verrassen met te gekke vega(n) gerechten of gerechten met groenten in de hoofdrol? Schrijf je vandaag nog in de voor de Training Groenten in de hoofdrol / Vega(n).

Programma

10.00 - 10.15 Welkom en kennismaken

10.15 - 10.45 Maak kennis met de mooiste groenten van dit seizoen!

10.45 - 12.15 Masterclass Luc Kusters: Groenten in de hoofdrol / Vega(n)

12.15 - 13.00 Lunch


Locatie: ZiN Inspiratielab

De Training Groenten in de hoofdrol / Vega (n) vindt plaats bij ZiN Inspiratielab. ZiN Inspiratielab is een initiatief van Sligro en bij uitstek de plek waar je als horecaprofessional nieuwe prikkels, impulsen en inspiratie op doet in de vorm van trainingen, trendtours en culinaire events. ZiN Inspiratielab speelt in op de laatste (food)trends & ontwikkelingen zodat je altijd up-to-date bent. Alle trainingen, trendtours en culinaire events worden verzorgd door toonaangevende experts om je gegarandeerd nóg beter te maken in je vak en business.

FAQ

Wat kost een Training Groenten in de hoofdrol / Vega(n)?

De Training Groenten in de hoofdrol / Vega(n) kost eenmalig € 250. Met een ZiN Membership of ZiN strippenkaartcode kun je kosteloos deelnemen aan deze training!

Heb je nog vragen?

Neem contact op met ZiN Inspiratielab. We helpen je graag.

Wat levert het op?

  • Meer inzicht in het veranderende eetgedrag van jouw gasten.
  • Een nieuwe kijk op verhoudingen op het bord.
  • Veel inspiratie voor verrassende gerechten met groenten in de hoofdrol & vega(n) gerechten.
  • Tips om stappen te zetten op het gebied van gezondere en duurzamere gerechten op je menukaart.

-----------

Kosten

  • Ticketprijs € 250,-

-----------