NIEUW: Training Healthy BBQ

Leer alles over gezond barbecueën van Jord Althuizen!
Omschrijving

De barbecue staat vaak centraal als een kookeiland met grote blokken vlees en grote porties. Daarnaast is de enige groente dat gegeten wordt de ui en paprika op de shaslick, maar dat hoeft niet! Jord Althuizen neemt je mee en laat je de veelzijdigheid zien van de pitmaster technieken om de barbecue een gezonde twist te geven

In de Healthy BBQ masterclass laat Jord Althuizen zien dat BBQ’en niet alleen lekker maar ook gezond kan zijn! Deelnemers worden aan de hand meegenomen in zijn vurige wereld waarin uitgebreid stilgestaan wordt bij de verschillende BBQ-technieken, beschikbare equipment en bereidingen. Daarbij ligt in deze masterclass de focus op het bereiden van lekkere, onderscheidende gerechten waarmee deelnemers hun gasten kunnen verrassen met gezonde gerechten vol BBQ belevenis en smaak.

programma

09.30 - 10.00 Ontvangst

10.00 - 11.15 Achtergrondinformatie Healthy BBQ

11.15 - 12.15 Demo Jord Althuizen - deel 1

12.15 - 13.00 Lunch

13.00 - 15.00 Demo Jord Althuizen - deel 2

Recente reviews

Dit zeggen deelnemers over de training: Healthy BBQ:

" Een hoogtepunt is de diversiteit van wat er gemaakt kan worden met groenten."

" Duidelijke toelichting waarom dit anders is dan regulier bbq-en. Een hele andere kijk op bbq."

Locatie: ZiN Inspiratielab

De Training Healthy BBQ vindt plaats bij ZiN Inspiratielab. ZiN Inspiratielab is een initiatief van Sligro en bij uitstek de plek waar je als horecaprofessional nieuwe prikkels, impulsen en inspiratie op doet in de vorm van trainingen, trendtours en culinaire events. ZiN Inspiratielab speelt in op de laatste (food)trends & ontwikkelingen zodat je altijd up-to-date bent. Alle trainingen, trendtours en culinaire events worden verzorgd door toonaangevende experts om je gegarandeerd nóg beter te maken in je vak en business.

FAQ

Wat is een training Healthy BBQ?

T ijdens de training Healthy BBQ leer je van Jord Althuizen hoe gerechten van de BBQ ook heel gezond en lekker kunnen zijn. Je leert van zijn ervaringen zodat jij hier ook de vruchten van kunt plukken. Tijdens de training is er ook ruimte voor vragen waarbij je jouw probleem kunt voorleggen aan Jord, hij zal dan met je meedenken over oplossingen.

Voor wie is de training Healthy BBQ?

De training Healthy BBQ is er voor de chefs en ondernemers die het maximale uit hun buitenkeuken willen halen. Tijdens de training word je door Jord aan het denken gezet over de diverse manieren hoe jij dit in jouw bedrijf kunt realiseren.

Wat kost een training Healthy BBQ?

De training Healthy BBQ kost nu slechts eenmalig € 110. Met een ZiN Membership of ZiN strippenkaartcode kun je kosteloos deelnemen aan deze training!

Heb je nog vragen?

Neem contact op met ZiN Inspiratielab. We helpen je graag.

Wat levert het op?

  • Je ervaart de verschillende smaakeffecten.
  • Je leert hoe je meer marge kunt maken met gerechten van de grill of smoker.
  • Je kunt de smaakpaletten optimaal tot z'n recht laten komen.

-----------

Kosten

  • Maak tegen een aantrekkelijke prijs kennis met deze nieuwe training. Ticketprijs € 110 (i.p.v. € 250).

-----------

De trainer(s)
Jord Althuizen

Jord Althuizen wil Nederland beter leren koken op echt vuur. Om die missie  te laten slagen heeft hij inmiddels meerdere boeken op zijn naam staan, jureert hij Grillmasters op RTL4  en is hij actief in diverse media met BBQ-advies en promotie.