Groots in genieten
Ben jij een horecaondernemer die succesvol wil zijn én blijven? Schrijf je dan in voor de tweedaagse training 46% meer omzet in 10 weken, speciaal ontworpen om jouw omzet en winstgevendheid te vergroten. In een tijd waarin stijgende kosten en afnemende bestedingen van gasten de marges onder druk zetten, helpen we je met succesvolle strategieën en praktische tips om jouw onderneming naar een hoger niveau te tillen. Tijdens de training staat Franck Evers stil bij alle factoren die van invloed zijn op meer succes.
Dag 1:
Dag 2:
Dag 1:
09:00 - 09:30 Ontvangst
09:30 - 11:00 Persoonlijke groei en verander je mindset
11:00 - 12:15 Principes van marketing en manipulatie
12:15 - 13:00 Lunch
13:00 - 14:30 Tactieken voor hogere omzet
14:30 - 15:00 8 Essentiele managementstrategieën
15:00 - 15:30 Afsluiting
Dag 2:
09:00 - 09:30 Ontvangst
09:30 - 11:00 Committeer je aan een winnend team
11:00 - 12:15 Motivatie en management
12:15 - 13:00 Lunch
13:00 - 14:30 Hoeveel € is een gast waard?
14:30 - 15:00 7 Essentiele managementstrategieën
15:00 - 15:30 Afsluiting
De Training 46% meer omzet in 10 weken vindt plaats bij ZiN Inspiratielab. ZiN Inspiratielab is een initiatief van Sligro en bij uitstek de plek waar je als horecaprofessional nieuwe prikkels, impulsen en inspiratie op doet in de vorm van trainingen, trendtours en culinaire events. ZiN Inspiratielab speelt in op de laatste (food)trends & ontwikkelingen zodat je altijd up-to-date bent. Alle trainingen, trendtours en culinaire events worden verzorgd door toonaangevende experts om je gegarandeerd nóg beter te maken in je vak en business.
Wat kost de Training 46% meer omzet in 10 weken?
De Training 46% meer omzet in 10 weken kost nu slechts eenmalig € 110. Met een ZiN Membership of ZiN strippenkaartcode kun je kosteloos deelnemen aan deze training!
Heb je nog vragen?
Neem contact op met ZiN Inspiratielab. We helpen je graag.
Wat levert het op?
-----------
Kosten
-----------
Franck Evers is een ervaren horeca-adviseur en medeoprichter van CheckMijnZaak.nl. Met zijn programma "46% meer omzet in 10 weken" helpt hij horecaondernemers hun omzet te verhogen door middel van mystery visits en trainingen voor management en personeel. Zijn aanpak is gebaseerd op zijn uitgebreide internationale ervaring in de horecabranche