Groots in genieten
Horeca Kengetallen
14 december 2021
In 2021 verschenen op ZiN honderden artikelen verschenen om je te voorzien van nieuwe inspiratie en om je steeds nog beter te maken in je...
Lees meerSlimme keuzes voor grip op de keukenorganisatie.
Bekijk training28 augustus 2021
Hoeveel kosten mag je maximaal kwijt zijn aan personeel? Over welk percentage nu gezond is voor je horecabedrijf zijn de meningen verdeeld.
Lees meer23 mei 2021
De locatie van horeca bepaalt voor een groot deel het succes. Hoeveel mag je aan een locatie kwijt zijn?
Lees meer25 april 2021
De verkoopprijs is belangrijk. Het zorgt voor de juiste marge, voor winst en het kan een marketinginstrument zijn. Maar hoe bepaal je je...
Lees meer18 juni 2020
Wij helpen je met tips om deze periode te doorstaan en je cateringbedrijf draaiende te houden.
Lees meer04 juni 2020
Nu de horeca weer langzaam opstart is het belangrijk om zo slim mogelijk in te kopen. Het doel? Je winst op peil houden of je verlies...
Lees meer14 mei 2020
Mark Tamsma ondersteunt horecaondernemers als accountant en adviseur. Hij weet als geen ander met welke lastige bedrijfseconomische...
Lees meerOm jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen en kun je dankzij cookies informatie van onze website delen via social media. Lees meer over onze cookies in het Cookiestatement.
Door op 'Akkoord' te klikken accepteer je alle cookies.
Akkoord Cookie instellingen