Groots in genieten
Horeca Kengetallen
Slimme keuzes voor grip op de keukenorganisatie.
Bekijk trainingTraining voor ondernemers/managers: zó zorg je dat elke gast rendabel wordt!
Bekijk training28 augustus 2021
Hoeveel kosten mag je maximaal kwijt zijn aan personeel? Over welk percentage nu gezond is voor je horecabedrijf zijn de meningen verdeeld.
Lees meer23 mei 2021
De locatie van horeca bepaalt voor een groot deel het succes. Hoeveel mag je aan een locatie kwijt zijn?
Lees meer25 april 2021
De verkoopprijs is belangrijk. Het zorgt voor de juiste marge, voor winst en het kan een marketinginstrument zijn. Maar hoe bepaal je je...
Lees meer04 juni 2020
Nu de horeca weer langzaam opstart is het belangrijk om zo slim mogelijk in te kopen. Het doel? Je winst op peil houden of je verlies...
Lees meer04 december 2019
Hoe je aan voldoende kapitaal komt om je ondernemersdroom werkelijkheid te maken? We zetten een paar opties op een rij.
Lees meer23 juli 2019
Daan de Wit (28) is één van de oprichters van LAB111, waarvan restaurant Strangelove onderdeel is. Hij vertelt over de verandering van zijn...
Lees meer17 juli 2019
In augustus 2018 opende De Limus in Nijmegen zijn deuren. Het restaurant weet zich te onderscheiden door de ambachtelijke bereidingen van...
Lees meer