Horeca Kengetallen

Horeca Kengetallen

Training
Horeca Kengetallen

Training Menucalculatie en menu-engineering

Slimme keuzes voor grip op de keukenorganisatie.

Bekijk training
Training
Horeca Kengetallen

Training Horeca Kengetallen

Training voor ondernemers/managers: zó zorg je dat elke gast rendabel wordt!

Bekijk training
Horeca Kengetallen

28 augustus 2021

Personeelskosten: hoe hoog mogen ze zijn?

Hoeveel kosten mag je maximaal kwijt zijn aan personeel? Over welk percentage nu gezond is voor je horecabedrijf zijn de meningen verdeeld.

Lees meer
Horeca Kengetallen

23 mei 2021

Wat is de ideale huurprijs voor een pand?

De locatie van horeca bepaalt voor een groot deel het succes. Hoeveel mag je aan een locatie kwijt zijn?

Lees meer
Horeca Kengetallen

25 april 2021

Hoe bepaal je de verkoopprijs van een gerecht?

De verkoopprijs is belangrijk. Het zorgt voor de juiste marge, voor winst en het kan een marketinginstrument zijn. Maar hoe bepaal je je...

Lees meer
Horeca Kengetallen

04 juni 2020

Horeca Kengetallen: zó zorg je dat elke gast rendabel wordt

Nu de horeca weer langzaam opstart is het belangrijk om zo slim mogelijk in te kopen. Het doel? Je winst op peil houden of je verlies...

Lees meer
Horeca Kengetallen

04 december 2019

Je eigen zaak starten? 5x aan geld komen

Hoe je aan voldoende kapitaal komt om je ondernemersdroom werkelijkheid te maken? We zetten een paar opties op een rij.

Lees meer
Horeca Kengetallen

23 juli 2019

'De kracht van ons restaurant is de combinatie met de bioscoop'

Daan de Wit (28) is één van de oprichters van LAB111, waarvan restaurant Strangelove onderdeel is. Hij vertelt over de verandering van zijn...

Lees meer
Horeca Kengetallen

17 juli 2019

Onze vegetarische rendang is een margepakker'

In augustus 2018 opende De Limus in Nijmegen zijn deuren. Het restaurant weet zich te onderscheiden door de ambachtelijke bereidingen van...

Lees meer