Groots in genieten
Tijdens deze training bezoek je de slagerij van Kaldenberg in Vuren. Je begint met een rondleiding waarbij je de hele slagerij krijgt te zien, van inkoop tot verkoop. Daarna nemen Vincent van der Zalm en Fabian Brabers je mee in de culinaire wereld van Kaldenberg. Ze geven je nieuwe ideeën en tips op het gebied van vlees zodat je veel kennis en inspiratie opdoet die je direct kunt toepassen binnen jouw zaak!
Je leert meer over de afkomst, smaak en toepassingsmogelijkheden van diverse soorten vlees. Vincent van der Zalm inspireert je met verrassende creaties waarbij er vanzelfsprekend ook wordt geproeft.
09:15 - 09:30 Ontvangst
09:30 - 09:45 Welkom en kennismaking
09:45 - 10:30 Achtergrondinformatie Kaldenberg door Fabian Brabers
10:30 - 12:00 Rondleiding Slagerij Kaldenberg
12:00 - 14:00 Inspiratiesessie door Vincent van der Zalm
14:00 - 14:15 Onderscheidend vermogen
14:15 - 14:30 Nabespreking en afronding
De Training Meat the butcher vindt plaats bij slagerij Kaldenberg, maar is wel een training van ZiN Inspiratielab. ZiN Inspiratielab is een initiatief van Sligro en bij uitstek de plek waar je als horecaprofessional nieuwe prikkels, impulsen en inspiratie op doet in de vorm van trainingen, trendtours en culinaire events. ZiN Inspiratielab speelt in op de laatste (food)trends & ontwikkelingen zodat je altijd up-to-date bent. Alle trainingen, trendtours en culinaire events worden verzorgd door toonaangevende experts om je gegarandeerd nóg beter te maken in je vak en business.
Wat kost een Training Meat the butcher?
De Training Meat the butcher kost nu slechts € 110. Met een ZiN Membership of ZiN strippenkaartcode kun je kosteloos deelnemen aan deze training!
Heb je nog vragen?
Neem contact op met ZiN Inspiratielab. We helpen je graag.
Wat levert het op?
-----------
Kosten
-----------