Baristatraining: Meer business met koffie!

Onderscheid je met bijzondere koffie specialiteiten!
Omschrijving

Koffie is in de horeca één van de meest bestelde dranken. Maar ook één van de dranken waarmee je het verschil kan maken. In deze dynamische en snelle training neemt Jeroen je mee langs vele trends en ontwikkelingen vanuit heel de (koffie)wereld. Hij deelt bereidingstechnieken en hippe manieren van serveren. Zodat Jij vanavond nog de meest spectaculaire koffies kan serveren in het bedrijf.

Eigenlijk kun je het niet gek genoeg maken met het samenstellen van bijzondere koffiespecialiteiten. Creativiteit lijkt bijna belangrijker dan de kennis van koffiebereiding. Maar voor een echt bijzondere creatie waar je gasten voor terugkomen, moet je toch wel een beetje koffie-expert worden. Jeroen Veldkamp deelt graag zijn kennis met je over trends in koffie, smaken en smaakcombinaties. Ook de eerste beginselen van koffie-pairing mag je in deze masterclass verwachten. Om in de social media hoog te kunnen scoren krijgt ook de opmaak van je koffiedranken veel aandacht.

Programma

09:00 - 09:30 Ontvangst

09:30 - 09:45 Welkom en kennismaking

09:45 - 10:15 (Inter)Nationale trends in koffiedrankjes

10:15 - 12:00 Koffierecepturen zien, proeven en maken

12:15 - 12:30 Tips & tricks voor in de eigen zaak

12:15 - 13:00 Lunch

Locatie: ZiN Inspiratielab

De Baristatraining: Koffie specials vindt plaats bij ZiN Inspiratielab. ZiN Inspiratielab is een initiatief van Sligro en bij uitstek de plek waar je als horecaprofessional nieuwe prikkels, impulsen en inspiratie op doet in de vorm van trainingen, trendtours en culinaire events. ZiN Inspiratielab speelt in op de laatste (food)trends & ontwikkelingen zodat je altijd up-to-date bent. Alle trainingen, trendtours en culinaire events worden verzorgd door toonaangevende experts om je gegarandeerd nóg beter te maken in je vak en business.

FAQ

Wat kost een barista training?

De barista training kost eenmalig € 250. Met een ZiN Membership of ZiN strippenkaartcode kun je kosteloos deelnemen aan deze training!

Heb je nog vragen?

Neem contact op met ZiN Inspiratielab. We helpen je graag.

Wat levert het op?

  • inspiratie over de laatste trends en ontwikkelingen vanuit de (koffie)wereld.
  • Snelle tips en tricks die je meteen kan toepassen in het bedrijf.
  • Slimme technieken om deze dranken efficiënt en optimaal te serveren.

-----------

Kosten

  • Ticketprijs € 250,-

-----------

De trainer(s)
Jeroen Veldkamp

Jeroen Veldkamp is een echte horecaondernemer en inspirator. Sinds hij in 2002 en 2003 Nederlands Baristakampioen werd, houdt hij trends en ontwikkelingen bij vanuit de wereld van koffie, food en drinks. Als geen ander kan Jeroen je in een hoog tempo en op dynamische wijze inspireren en adviseren zodat jij onmiddellijk in staat bent om spectaculaire, hippe en trendy koffies te serveren in je bedrijf.