Groots in genieten
In deze training leer je grip krijgen op de keukenorganisatie en zo je rendement en gastvrijheid te verbeteren. In de training leer je jouw keuken zakelijk runnen. Voor jou hebben het omgaan met gasten en mooie gerechten misschien de hoogste prioriteit. Maar het zijn de financiële zaken daaromheen die bepalen of je horecabedrijf succesvol is of niet. Je kunt sturen op de cijfers en de juiste marge bepalen voor een gerecht of menu. Kortom, je weet precies hoe jij je keukenprocessen op orde brengt.
09:00 - 09.30 Ontvangst
09:30 - 09:45 Kennis maken met de trainer en de deelnemers
09:45 - 11:00 Menucalculatie en engineering: uitleg en voorbeelden
11:00 - 12:15 Zelf aan de slag!
12:15 - 13:00 Lunch
"De training geeft je nieuwe inzichten en tools om je menucalculatie toe te passen."
De training Menucalculatie en menu- engineering vindt plaats bij ZiN Inspiratielab. ZiN Inspiratielab is een initiatief van Sligro en bij uitstek de plek waar je als horecaprofessional nieuwe prikkels, impulsen en inspiratie op doet in de vorm van trainingen, trendtours en culinaire events. ZiN Inspiratielab speelt in op de laatste (food)trends & ontwikkelingen zodat je altijd up-to-date bent. Alle trainingen, trendtours en culinaire events worden verzorgd door toonaangevende experts om je gegarandeerd nóg beter te maken in je vak en business.
Wat kost een Training Menucalculatie en menu- engineering?
De training Menucalculatie en menu- engineering kost eenmalig € 250. Met een ZiN Membership of ZiN strippenkaartcode kun je kosteloos deelnemen aan deze training!
Heb je nog vragen?
Neem contact op met ZiN Inspiratielab. We helpen je graag.
Wat levert het op?
-----------
Kosten
-----------
Deze training wordt verzorgd door experts van Horeko.