NIEUW: Training Plantbased

Ontdek hoe je gasten kunt verrassen door (meer) gebruik te maken van plantbased recepten en/of producten!
Omschrijving

De aankomende jaren neemt het percentage van de ''gemaksgeneratie'' (Millenials en generatie Z) van +-33% toe tot ruim 50% in 2030. De gemaksgeneratie kenmerkt zich mede door een stevige wens voor plantaardig en duurzaam eten. Door deze training te volgen ben jij klaar om in te spelen op deze doelgroep en weet jij hoe je plantbased beter op jouw kaart kunt verwerken.

Joris Schildknecht van de Vegan Academy neemt je mee in zijn enthousiasme en ervaring, zodat jij met een frisse blik en bomvol inspiratie weer terugkeert naar de zaak. Je kunt dan meteen beginnen om te experimeten met de handvaten en ideeën die je tijdens deze training hebt gekregen.

Deze training focust zich vooral hoe je ervoor zorgt dat je vegan of plantbased eten écht lekker, bijzonder en restaurantwaardig maakt.

Programma

10.00 - 10.15 Welkom en kennismaken

10.15 - 12.15 Masterclass Plantbased

12.15 - 13.00 Lunch

Locatie: ZiN Inspiratielab

De Training Plantbased vindt plaats bij ZiN Inspiratielab. ZiN Inspiratielab is een initiatief van Sligro en bij uitstek de plek waar je als horecaprofessional nieuwe prikkels, impulsen en inspiratie op doet in de vorm van trainingen, trendtours en culinaire events. ZiN Inspiratielab speelt in op de laatste (food)trends & ontwikkelingen zodat je altijd up-to-date bent. Alle trainingen, trendtours en culinaire events worden verzorgd door toonaangevende experts om je gegarandeerd nóg beter te maken in je vak en business.

FAQ

Wat kost een Training Plantbased?

De Training Plantbased kost nu slechts € 110. Met een ZiN Membership of ZiN strippenkaartcode kun je kosteloos deelnemen aan deze training!

Heb je nog vragen?

Neem contact op met ZiN Inspiratielab. We helpen je graag.

Wat levert het op?

  • Inzicht in de verandering van de verwachting van jouw gasten.
  • Inspiratie hoe jij een groeiende, jonge doelgroep kunt aanspreken.
  • inzicht in wat er nodig is om plantbased eten net zo lekker te maken als je andere gerechten
  • inspiratie hoe jij eenvoudig jouw menu een plantbased boost kunt geven.
  • Concrete voorbeelden hoe jij plantbased op jouw menu kunt promoten.

-----------

Kosten

  • Maak tegen een aantrekkelijke prijs kennis met deze nieuwe training. Ticketprijs € 110 (i.p.v. € 250).

-----------

De trainer(s)
Joris Schildknecht

Joris Schildknecht kookt graag de sterren van de hemel, maar dan wel zonder dierenleed. Als oprichter van Vegan Academy wil hij bijdragen aan het verder populair maken van de plantaardige keuken voor de horecabezoekers. In zijn masterclasses plantaardig koken geeft hij op vlotte en inspirerende wijze inzicht in hoe de plantaardige keuken een plek heeft binnen de moderne gastronomie. Hij deelt zijn inzichten over smaak en smaakversterkende kooktechnieken voor plantaardig koken met je, geeft praktische tips en demonstreert diverse gerechten en technieken waar ter plekke van geproefd kan worden.