NIEUW: Training Trends spotten en vertalen naar jouw horecazaak

In één ochtend op de hoogte van actuele trends en ontwikkelingen in de horeca & tips over hoe je trends kunt doorvertalen in jouw zaak.
Omschrijving

Pim Pelser van Whysguys bekend van de ZiN Travels neemt je mee in actuele trends en ontwikkelingen. Trendwatchen is een onderdeel van je vak en Pim leert je hoe je dit met jouw drukke agenda doet. Hoe kun je nog slimmer trends spotten. Welke trends zijn voor jou relevant en hoe vertaal je ze succesvol naar jouw horecazaak?

Deze interactieve training bestaat uit drie boeiende onderdelen:

Trendwatchen: leer beter kijken, hoe signaleer je trends?
Je leert trends herkennen, analyseren en effectief gebruiken voor jouw horecaconcept. Pim geeft je praktische tools om:
- Trends te spotten voordat ze mainstream worden.
- Snel wisselende trends te filteren: welke zijn blijvend en relevant?
- Trends te koppelen aan jouw doelgroep en merkidentiteit.
- Oog te houden voor innovatie en tegelijkertijd je authenticiteit te behouden.

Trendupdate: actuele trends en ontwikkelingen in de horeca
Pim neemt je mee op een inspirerende reis langs de nieuwste trends en ontwikkelingen in de horeca. Welke trends domineren de markt? Wat speelt er internationaal en lokaal? Waar liggen de kansen?

Inspelen op trends!
Hoe vertaal je trends naar jouw zaak? In deze interactieve sessie ga je zelf aan de slag met de trends die voor jou relevant zijn. Laat je verrassen door een frisse kijk op wat er leeft en beweegt in de branche.


Programma

9.30 - 10.00 Ontvangst en kennismaken

10.00 - 10:20 Trendwatchen: leer beter kijken, hoe signaleer je trends?

10:20 - 11:00 Trendupdate: actuele trends en ontwikkelingen in de horeca

11.00 - 11.15 Break

11.15 - 12.00 Inspelen op trends: Zelf trends spotten en vertalen naar jouw zaak

12.00 - 12.15 Afsluiting

12.15 - 13.00 Lunch


Locatie: ZiN Inspiratielab

Deze training vindt plaats bij ZiN Inspiratielab. ZiN Inspiratielab is een initiatief van Sligro en bij uitstek de plek waar je als horecaprofessional nieuwe prikkels, impulsen en inspiratie op doet in de vorm van trainingen, trendtours en culinaire events. ZiN Inspiratielab speelt in op de laatste (food)trends & ontwikkelingen zodat je altijd up-to-date bent. Alle trainingen, trendtours en culinaire events worden verzorgd door toonaangevende experts om je gegarandeerd nóg beter te maken in je vak en business.


FAQ

Wat kost deze training?

Deze training kost normaal gesproken € 250. Je kunt tegen een aantrekkelijke prijs kennis maken met deze nieuwe training. Je betaalt € 110 (i.p.v. € 250) om deel te nemen. Met een ZiN Membership of ZiN strippenkaartcode kun je kosteloos deelnemen aan deze training.


Heb je nog vragen?

Neem contact op met ZiN Inspiratielab. We helpen je graag.


Wat levert het op?

  • Je leert kijken als een trendwatcher.
  • In één ochtend op de hoogte van actuele trends en ontwikkelingen.
  • Praktische tips over hoe je inspeelt op trends.
  • Toepasbare inzichten om je zaak onderscheidend en toekomstbestendig te maken.
  • De training helpt je om scherp, innovatief en relevant te blijven.

-----------

Kosten

  • Maak tegen een aantrekkelijke prijs kennis met deze nieuwe training. Ticketprijs € 110 (i.p.v. € 250).
  • Met een ZiN Membership of ZiN strippenkaartcode kun je kosteloos deelnemen aan deze training.

-----------