Ondernemerschap

.

Ondernemerschap

20 februari 2021

Een vijfgangendiner van vijf ondernemers

Een vijfgangendiner, maar dan anders. Met Veurn & Ett’n bieden vijf restaurants elk een deel aan van het diner, waar gasten in de auto van...

Lees meer
Ondernemerschap

18 februari 2021

Terrastrends voor 2021

De aankleding, indeling en uitstraling van je terras kunnen dienen als magneet om na de herstart meer gasten aan te trekken.

Lees meer
Ondernemerschap

11 februari 2021

Online inspiratiesessies waar je nooit genoeg van krijgt!

Volg iedere week een nieuwe online inspiratiesessie!

Lees meer
Ondernemerschap

10 februari 2021

6 basics voor tevreden gasten op je terras

Bij de heropening straks is je terras een belangrijk onderdeel om omzet mee te pakken. Maar hoe haal je nóg meer uit je terras?

Lees meer
Ondernemerschap

06 februari 2021

Nieuw concept, nieuw pand 

‘Kom aan tafel’, dat zat er in coronatijd lange tijd niet in. Maar wat als je hele concept daar om draait?

Lees meer
Ondernemerschap

30 januari 2021

Samenwerken als redding in tijden van crisis

Charme Hotels biedt kleinschalige hotels de voordelen van samenwerking. Met kennis, kostenvoordelen, promotie én meer. Bart Reints Bok legt...

Lees meer
Ondernemerschap

28 januari 2021

4x je restaurant fysiek klaar voor 2021

Wil je restaurant volgens de laatste trends voorbereiden op de heropening straks? Dat kan al met enkele snelle aanpassingen.

Lees meer
Ondernemerschap

21 januari 2021

Bezorgen en afhalen met een avondklok: 4 aandachtspunten

Bezorg je maaltijden of laat je gasten afhalen? Hoe bereid je je voor op de avondklok?

Lees meer
Ondernemerschap

14 januari 2021

Trendsetters in Tholen

Judith en Nathalie creëerden met Hotel Tholen en Restaurant JuNa een jonge, bruisende plek in Tholen.

Lees meer
Ondernemerschap

09 januari 2021

‘Geen concurrent, maar een aanwinst’

Sidney en Merel Diekstra weten zich te onderscheiden met Italiaanse ingrediënten, traditionele gerechten, authenticiteit en plusservice.

Lees meer
Ondernemerschap

26 december 2020

Hoogtepunten: koerswijzigingen en horecaconcepten

Aan het eind van het jaar blikken we traditioneel terug op de hoogtepunten uit weekendinterviews van 2020. Vandaag deel 1: koerswijzigingen.

Lees meer
Training
Ondernemerschap

Online inspiratiesessie voor chefs: perfect plates

Nieuwe creatieve en technische inzichten voor oogverblindende gerechten.

Bekijk training

Wij maken gebruik van cookies

Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen en kun je dankzij cookies informatie van onze website delen via social media. Lees meer over onze cookies in het Cookiestatement.

Door op 'Akkoord' te klikken accepteer je alle cookies.

Akkoord Cookie instellingen