Ondernemerschap

.

Ondernemerschap

08 juli 2021

Zomerse events voor meer omzet

Hoe zorg je ervoor dat gasten ook jouw zaak weer bezoeken? Deze 5 zomerse events dragen bij aan meer omzet.

Lees meer
Ondernemerschap

26 juni 2021

De kracht van een allround concept

Het lukte Wouter en Yvonne Leurs om in een onbekende omgeving hun restaurant op de kaart te zetten. Wouter vertelt over de groei van De Vier...

Lees meer
Ondernemerschap

24 juni 2021

Coronatoegangsbewijzen: wat zijn de regels?

Zaterdag 26 juni gaat Nederland bijna helemaal van het slot. Voor de horeca betekent dit dat met coronatoegangsbewijzen 100% van de...

Lees meer
Ondernemerschap

19 juni 2021

De kracht van opschalen

Tijdens de eerste horecasluiting opende Paul van de Vegte een drive in. Drive Indo is zo’n succes, dat het ook na de lockdown blijft bestaan...

Lees meer
Ondernemerschap

12 juni 2021

Hoe een kookstudio en een eetcafé elkaar versterken

Eetcafé De Barrier was een half jaar gesloten en Kookstudio Gewoon Koen ruim een jaar. Koen Kanters vertelt hoe hij deze tijd benutte.

Lees meer
Ondernemerschap

03 juni 2021

5 tips voor meer omzet op het terras

Een vol terras geeft niet altijd garantie voor een goede omzet. Wij geven vijf tips voor meer omzet op het terras.

Lees meer
Ondernemerschap

13 mei 2021

Bezorgen vanuit een dark kitchen: 4 overwegingen

Werken vanuit een zogeheten ‘dark kitchen'? Hierbij enkele aandachtspunten.

Lees meer
Ondernemerschap

24 april 2021

The Villy brengt stad en dorp samen

In de plint van een wooncomplex middenin Amsterdam komen dorp en stad samen. The Villy is een ontmoetingsplek waar actief verbinden en...

Lees meer
Ondernemerschap

22 april 2021

6 tips voor de herstart: haal het maximale uit je terras

Hoe je in kortere tijd meer uit je terras haalt? We helpen je op weg.

Lees meer
Ondernemerschap

18 april 2021

Een food market als culinaire broedplaats

Igor Langeveld stapte uit zijn comfortzone door het concept van Meraqi te verrijken met een food market.

Lees meer
Ondernemerschap

15 april 2021

Een foodtruck naast je restaurant

Wil je straks extra omzet of aandacht genereren met een foodtruck? Houd dan rekening met deze tips.

Lees meer
Ondernemerschap

10 april 2021

Michelinster behouden in coronatijd

Het Koetshuis in Bennekom behield de Michelinster. Doordat Danny Löhr en zijn team, zelfs in bizarre omstandigheden, scherp en kritisch...

Lees meer

Wij maken gebruik van cookies

Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen en kun je dankzij cookies informatie van onze website delen via social media. Lees meer over onze cookies in het Cookiestatement.

Door op 'Akkoord' te klikken accepteer je alle cookies.

Akkoord Cookie instellingen