Ondernemerschap

.

Ondernemerschap

12 juni 2021

Hoe een kookstudio en een eetcafé elkaar versterken

Eetcafé De Barrier was een half jaar gesloten en Kookstudio Gewoon Koen ruim een jaar. Eigenaar Koen Kanters vertelt hoe hij deze tijd...

Lees meer
Ondernemerschap

03 juni 2021

5 tips voor meer omzet op het terras

Een vol terras geeft niet altijd garantie voor een goede omzet. Wij geven vijf tips voor meer omzet op het terras.

Lees meer
Ondernemerschap

13 mei 2021

Bezorgen vanuit een dark kitchen: 4 overwegingen

Werken vanuit een zogeheten ‘dark kitchen'? Hierbij enkele aandachtspunten.

Lees meer
Ondernemerschap

24 april 2021

The Villy brengt stad en dorp samen

In de plint van een wooncomplex middenin Amsterdam komen dorp en stad samen. The Villy is een ontmoetingsplek waar actief verbinden en...

Lees meer
Ondernemerschap

22 april 2021

6 tips voor de herstart: haal het maximale uit je terras

Hoe je in kortere tijd meer uit je terras haalt? We helpen je op weg.

Lees meer
Ondernemerschap

18 april 2021

Een food market als culinaire broedplaats

Igor Langeveld stapte uit zijn comfortzone door het concept van Meraqi te verrijken met een food market.

Lees meer
Ondernemerschap

15 april 2021

Een foodtruck naast je restaurant

Wil je straks extra omzet of aandacht genereren met een foodtruck? Houd dan rekening met deze tips.

Lees meer
Ondernemerschap

10 april 2021

Michelinster behouden in coronatijd

Het Koetshuis in Bennekom behield de Michelinster. Doordat Danny Löhr en zijn team, zelfs in bizarre omstandigheden, scherp en kritisch...

Lees meer
Ondernemerschap

08 april 2021

Meer marge op de lunch in minder tijd met Slimme Keuken

Hoe je meer verdient op het lunchmoment en met een kleinere personeelsbezetting toch kwaliteit biedt? Deze tips helpen je vooruit.

Lees meer
Ondernemerschap

03 april 2021

Van evenementenlocatie naar camping

Met het lanceren van een camping zorgden Hugo Oudejans en Hans van der Stok voor meer inkomsten. Toch lukte het ze dichtbij hun...

Lees meer
Ondernemerschap

01 april 2021

Basics voor de herstart: werken met een kleinere kaart 

Met welke menukaart haal je straks het meeste uit je zaak na de herstart, bij een kleinere maximum bezetting? Maak het jezelf en je gast zo...

Lees meer
Ondernemerschap

25 maart 2021

Onderscheiden door te combineren 

Met Lunch at your desk, onderdeel van Bread & Salad in Amsterdam, wil Bart van Oorschot zich in de toekomst onderscheiden van ‘de grote...

Lees meer

Wij maken gebruik van cookies

Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen en kun je dankzij cookies informatie van onze website delen via social media. Lees meer over onze cookies in het Cookiestatement.

Door op 'Akkoord' te klikken accepteer je alle cookies.

Akkoord Cookie instellingen