Ondernemerschap

.

Ondernemerschap

18 april 2021

Een food market als culinaire broedplaats

Igor Langeveld stapte uit zijn comfortzone door het concept van Meraqi te verrijken met een food market.

Lees meer
Ondernemerschap

15 april 2021

Een foodtruck naast je restaurant

Wil je straks extra omzet of aandacht genereren met een foodtruck? Houd dan rekening met deze tips.

Lees meer
Ondernemerschap

10 april 2021

Michelinster behouden in coronatijd

Het Koetshuis in Bennekom behield de Michelinster. Doordat Danny Löhr en zijn team, zelfs in bizarre omstandigheden, scherp en kritisch...

Lees meer
Ondernemerschap

08 april 2021

Meer marge op de lunch in minder tijd met Slimme Keuken

Hoe je meer verdient op het lunchmoment en met een kleinere personeelsbezetting toch kwaliteit biedt? Deze tips helpen je vooruit.

Lees meer
Ondernemerschap

03 april 2021

Van evenementenlocatie naar camping

Met het lanceren van een camping zorgden Hugo Oudejans en Hans van der Stok voor meer inkomsten. Toch lukte het ze dichtbij hun...

Lees meer
Ondernemerschap

01 april 2021

Basics voor de herstart: werken met een kleinere kaart 

Met welke menukaart haal je straks het meeste uit je zaak na de herstart, bij een kleinere maximum bezetting? Maak het jezelf en je gast zo...

Lees meer
Ondernemerschap

25 maart 2021

Onderscheiden door te combineren 

Met Lunch at your desk, onderdeel van Bread & Salad in Amsterdam, wil Bart van Oorschot zich in de toekomst onderscheiden van ‘de grote...

Lees meer
Ondernemerschap

25 maart 2021

Tips voor een onderscheidende foodtruck

Topchef en foodtruck-expert Najat Kaanache (World’s 50 Best Restaurants) geeft tips.

Lees meer
Ondernemerschap

20 maart 2021

Viral met een wafelconcept 

De laad- en losruimte van Hollywood Café in Rotterdam is tijdelijk een ‘drive-thru’. Peter van Leeuwen vertelt hoe hun Wacky Waffles als...

Lees meer
Ondernemerschap

13 maart 2021

Food als extra omzetmaker voor natte horeca 

Goesting in Venray heeft geen grote keuken en geen koks. Met een high speed oven kan eigenaar Gijs Schapendonk zijn gasten toch food...

Lees meer
Ondernemerschap

06 maart 2021

Van restaurant naar franchise

Hoe zorg je ervoor elk restaurant van een grote keten, de uitstraling heeft van een gezellig buurtrestaurant? Siang-Lan Go vertelt over het...

Lees meer
Ondernemerschap

04 maart 2021

Inspiratiedag Eventcatering | donderdag 15 april

ZiN Inspiratielab organiseert op donderdag 15 april een inspiratiedag voor eventcateraars.

Lees meer

Wij maken gebruik van cookies

Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen en kun je dankzij cookies informatie van onze website delen via social media. Lees meer over onze cookies in het Cookiestatement.

Door op 'Akkoord' te klikken accepteer je alle cookies.

Akkoord Cookie instellingen