Ondernemerschap

.

Ondernemerschap

30 september 2024

ZiN Inspiratielab breidt uit met Engelstalige trainingen voor horecaprofessionals

De horeca verandert snel, en één van de grootste ontwikkelingen is de groei van Engelstalig personeel. Door het aanhoudende personeelstekort...

Lees meer
Training NIEUW!
Ondernemerschap

Training: Maak een jaarplan voor jouw zaak!

Met behulp van een Jaarplan voer je het komende jaar regie over je bedrijf!

Bekijk training
Training NIEUW!
Ondernemerschap

NIEUW: Training Ondernemers Check

Houd jezelf en je bedrijf in optimale conditie!

Bekijk training
Training
Ondernemerschap

Training Klaar voor het terrasseizoen 2025

Hoe maak je jouw terras in 2024 tot een groot succes?

Bekijk training
Ondernemerschap

24 mei 2024

Leerlijn Leermeester

Volg de Leerlijn Leermeester bij ZiN Inspiratielab. Schrijf je in voor onderstaande trainingen:

Lees meer
Ondernemerschap

06 mei 2024

Slim Ondernemen | donderdag 23 mei

Bedankt voor je interesse in het event Slim Ondernemen. Je kunt niet meer inschrijven voor dit event. Neem voor meer informatie of vragen...

Lees meer
Ondernemerschap

29 augustus 2023

Zo bereid je je voor op een succesvol najaar

De zomervakantie is voorbij. Het najaar staat voor de deur. Dit is het moment om je voor te bereiden op een succesvol najaar. Hierbij zes...

Lees meer
Ondernemerschap

03 april 2023

Terugblik ZiN Inspiratiedag Samen Slimmer | dinsdag 4 april 2023

ZiN Inspiratielab organiseerde op dinsdag 4 april 2023 de ZiN Inspiratiedag Samen Slimmer. Tijdens deze inspiratiedag dachten we met ruim...

Lees meer
Ondernemerschap

14 februari 2023

Sturen op keuze waar jij én je gast blij van worden

Stel je voor dat je van tevoren nóg beter weet wat je gast gaat bestellen. Of jezelf nog beter kunt onderscheiden doordat je jouw gast weet...

Lees meer
Ondernemerschap

20 januari 2023

"Snelheid hoeft nooit ten koste te gaan van kwaliteit"

In 2020 startten Robin Wijnen en Gijs van den Heuvel restaurantconcept Quisine. Inmiddels heeft de franchiseformule drie goedlopende...

Lees meer
Training
Ondernemerschap

Training Neuromarketing in de horeca

Hoe je wetenschap kunt inzetten voor meer omzet.

Bekijk training
Ondernemerschap

20 januari 2023

Meer marge op de lunch in minder tijd met Slimme Keuken

Hoe je meer verdient op het lunchmoment en met een kleinere personeelsbezetting toch kwaliteit biedt? Deze tips helpen je vooruit.

Lees meer