Groots in genieten
.
29 augustus 2023
De zomervakantie is voorbij. Het najaar staat voor de deur. Dit is het moment om je voor te bereiden op een succesvol najaar. Hierbij zes...
Lees meer03 april 2023
ZiN Inspiratielab organiseerde op dinsdag 4 april 2023 de ZiN Inspiratiedag Samen Slimmer. Tijdens deze inspiratiedag dachten we met ruim...
Lees meer14 februari 2023
Stel je voor dat je van tevoren nóg beter weet wat je gast gaat bestellen. Of jezelf nog beter kunt onderscheiden doordat je jouw gast weet...
Lees meer20 januari 2023
In 2020 startten Robin Wijnen en Gijs van den Heuvel restaurantconcept Quisine. Inmiddels heeft de franchiseformule drie goedlopende...
Lees meerHoe je wetenschap kunt inzetten voor meer omzet.
Bekijk training20 januari 2023
Hoe je meer verdient op het lunchmoment en met een kleinere personeelsbezetting toch kwaliteit biedt? Deze tips helpen je vooruit.
Lees meer06 september 2022
10 culinaire voorbereidingstips voor Kerst
Lees meer06 september 2022
De sleutel tot een succesvolle decembermaand is een goede voorbereiding. Op tijd beginnen met de voorbereidingen voor kerst is de basis voor...
Lees meer06 september 2022
Hoe zet je je website en sociale media kanalen het beste in om ervoor te zorgen dat met Kerst alle tafels bezet zijn? Mitchell Ling, mede...
Lees meer30 oktober 2021
Ondernemer Mohamed El Marajie runt onder andere Indiaas restaurant 91Spices in Rotterdam. Hij koos ervoor na een carrière in de sales om de...
Lees meer14 augustus 2021
Vanuit de urban farm in de kelder van Phoodkitchen, op de Caai in Eindhoven, serveren Tim Elfring en Sabine Ferron gezondheidsbevorderende...
Lees meer