Groots in genieten
.
14 februari 2023
Stel je voor dat je van tevoren nóg beter weet wat je gast gaat bestellen. Of jezelf nog beter kunt onderscheiden doordat je jouw gast weet...
Lees meer20 januari 2023
In 2020 startten Robin Wijnen en Gijs van den Heuvel restaurantconcept Quisine. Inmiddels heeft de franchiseformule drie goedlopende...
Lees meerHoe je wetenschap kunt inzetten voor meer omzet.
Bekijk training20 januari 2023
Hoe je meer verdient op het lunchmoment en met een kleinere personeelsbezetting toch kwaliteit biedt? Deze tips helpen je vooruit.
Lees meerPraktische tips om succesvol te zijn en te blijven als ondernemer!
Bekijk training06 september 2022
10 culinaire voorbereidingstips voor Kerst
Lees meer06 september 2022
De sleutel tot een succesvolle decembermaand is een goede voorbereiding. Op tijd beginnen met de voorbereidingen voor kerst is de basis voor...
Lees meer06 september 2022
Hoe zet je je website en sociale media kanalen het beste in om ervoor te zorgen dat met Kerst alle tafels bezet zijn? Mitchell Ling, mede...
Lees meer03 februari 2022
Werken in een inspirerende omgeving en op een ongedwongen manier netwerken. ’s Avonds voldaan je laptop dichtklappen, terwijl er aan de bar...
Lees meer06 december 2021
In 2019 namen Emman Juezan en zijn zus Lace Japans restaurant Kobe van hun moeder over, nadat zij beide al jarenlang in dit Japanse...
Lees meer30 oktober 2021
Ondernemer Mohamed El Marajie runt onder andere Indiaas restaurant 91Spices in Rotterdam. Hij koos ervoor na een carrière in de sales om de...
Lees meerOm jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen en kun je dankzij cookies informatie van onze website delen via social media. Lees meer over onze cookies in het Cookiestatement.
Door op 'Akkoord' te klikken accepteer je alle cookies.
Akkoord Cookie instellingen