Groots in genieten
.
In één ochtend op de hoogte van actuele trends en ontwikkelingen in de horeca & tips over hoe je trends kunt doorvertalen in jouw zaak.
Bekijk training23 januari 2025
Ontdek de 13 leerlijnen van Sligro en groei door naar het volgende niveau
Lees meer23 januari 2025
Wil je uitblinken als horeca-ondernemer? Volg de Leerlijn Ondernemerschap bij ZiN Inspiratielab. Schrijf je in voor onderstaande trainingen:
Lees meer03 december 2024
De horeca verandert snel, en één van de grootste ontwikkelingen is de groei van Engelstalig personeel. Door het aanhoudende personeelstekort...
Lees meerHoe maak je jouw terras in 2024 tot een groot succes?
Bekijk training06 mei 2024
Bedankt voor je interesse in het event Slim Ondernemen. Je kunt niet meer inschrijven voor dit event. Neem voor meer informatie of vragen...
Lees meer29 augustus 2023
De zomervakantie is voorbij. Het najaar staat voor de deur. Dit is het moment om je voor te bereiden op een succesvol najaar. Hierbij zes...
Lees meer03 april 2023
ZiN Inspiratielab organiseerde op dinsdag 4 april 2023 de ZiN Inspiratiedag Samen Slimmer. Tijdens deze inspiratiedag dachten we met ruim...
Lees meer14 februari 2023
Stel je voor dat je van tevoren nóg beter weet wat je gast gaat bestellen. Of jezelf nog beter kunt onderscheiden doordat je jouw gast weet...
Lees meer20 januari 2023
In 2020 startten Robin Wijnen en Gijs van den Heuvel restaurantconcept Quisine. Inmiddels heeft de franchiseformule drie goedlopende...
Lees meerHoe je wetenschap kunt inzetten voor meer omzet.
Bekijk training