Ondernemerschap

.

Ondernemerschap

14 februari 2023

Sturen op keuze waar jij én je gast blij van worden

Stel je voor dat je van tevoren nóg beter weet wat je gast gaat bestellen. Of jezelf nog beter kunt onderscheiden doordat je jouw gast weet...

Lees meer
Ondernemerschap

20 januari 2023

"Snelheid hoeft nooit ten koste te gaan van kwaliteit"

In 2020 startten Robin Wijnen en Gijs van den Heuvel restaurantconcept Quisine. Inmiddels heeft de franchiseformule drie goedlopende...

Lees meer
Training NIEUW!
Ondernemerschap

NIEUW Training Neuromarketing in de horeca

Hoe je wetenschap kunt inzetten voor meer omzet.

Bekijk training
Ondernemerschap

20 januari 2023

Meer marge op de lunch in minder tijd met Slimme Keuken

Hoe je meer verdient op het lunchmoment en met een kleinere personeelsbezetting toch kwaliteit biedt? Deze tips helpen je vooruit.

Lees meer
Training
Ondernemerschap

Training Ondernemen is net reizen

Praktische tips om succesvol te zijn en te blijven als ondernemer!

Bekijk training
Training
Ondernemerschap

Training Conceptdenken

Maak de juiste keuzes door een sterk concept

Bekijk training
Ondernemerschap

06 september 2022

10 culinaire voorbereidingstips voor kerst

10 culinaire voorbereidingstips voor Kerst

Lees meer
Ondernemerschap

06 september 2022

In drie stappen goed voorbereid op kerst!

De sleutel tot een succesvolle decembermaand is een goede voorbereiding. Op tijd beginnen met de voorbereidingen voor kerst is de basis voor...

Lees meer
Ondernemerschap

06 september 2022

Hoe promoot je een kerstarrangement online?

Hoe zet je je website en sociale media kanalen het beste in om ervoor te zorgen dat met Kerst alle tafels bezet zijn? Mitchell Ling, mede...

Lees meer
Ondernemerschap

03 februari 2022

Werken, eten en borrelen op één plek

Werken in een inspirerende omgeving en op een ongedwongen manier netwerken. ’s Avonds voldaan je laptop dichtklappen, terwijl er aan de bar...

Lees meer
Ondernemerschap

06 december 2021

Kobe, de Japanse keuken in een moderne setting

In 2019 namen Emman Juezan en zijn zus Lace Japans restaurant Kobe van hun moeder over, nadat zij beide al jarenlang in dit Japanse...

Lees meer
Ondernemerschap

30 oktober 2021

Career change: van het bedrijfsleven naar de horeca

Ondernemer Mohamed El Marajie runt onder andere Indiaas restaurant 91Spices in Rotterdam. Hij koos ervoor na een carrière in de sales om de...

Lees meer

Wij maken gebruik van cookies

Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen en kun je dankzij cookies informatie van onze website delen via social media. Lees meer over onze cookies in het Cookiestatement.

Door op 'Akkoord' te klikken accepteer je alle cookies.

Akkoord Cookie instellingen