Ondernemerschap

.

Training NIEUW!
Ondernemerschap

NIEUW: Training Trends spotten en vertalen naar jouw horecazaak

In één ochtend op de hoogte van actuele trends en ontwikkelingen in de horeca & tips over hoe je trends kunt doorvertalen in jouw zaak.

Bekijk training
Ondernemerschap

23 januari 2025

Sligro introduceert 13 leerlijnen om horecaprofessionals écht verder te brengen

Ontdek de 13 leerlijnen van Sligro en groei door naar het volgende niveau

Lees meer
Ondernemerschap

23 januari 2025

Leerlijn Ondernemerschap

Wil je uitblinken als horeca-ondernemer? Volg de Leerlijn Ondernemerschap bij ZiN Inspiratielab. Schrijf je in voor onderstaande trainingen:

Lees meer
Ondernemerschap

03 december 2024

ZiN Inspiratielab breidt uit met Engelstalige trainingen voor horecaprofessionals

De horeca verandert snel, en één van de grootste ontwikkelingen is de groei van Engelstalig personeel. Door het aanhoudende personeelstekort...

Lees meer
Training NIEUW!
Ondernemerschap

NIEUW: Training Ondernemers Check

Houd jezelf en je bedrijf in optimale conditie!

Bekijk training
Training
Ondernemerschap

Training Klaar voor het terrasseizoen 2025

Hoe maak je jouw terras in 2024 tot een groot succes?

Bekijk training
Ondernemerschap

06 mei 2024

Slim Ondernemen | donderdag 23 mei

Bedankt voor je interesse in het event Slim Ondernemen. Je kunt niet meer inschrijven voor dit event. Neem voor meer informatie of vragen...

Lees meer
Ondernemerschap

29 augustus 2023

Zo bereid je je voor op een succesvol najaar

De zomervakantie is voorbij. Het najaar staat voor de deur. Dit is het moment om je voor te bereiden op een succesvol najaar. Hierbij zes...

Lees meer
Ondernemerschap

03 april 2023

Terugblik ZiN Inspiratiedag Samen Slimmer | dinsdag 4 april 2023

ZiN Inspiratielab organiseerde op dinsdag 4 april 2023 de ZiN Inspiratiedag Samen Slimmer. Tijdens deze inspiratiedag dachten we met ruim...

Lees meer
Ondernemerschap

14 februari 2023

Sturen op keuze waar jij én je gast blij van worden

Stel je voor dat je van tevoren nóg beter weet wat je gast gaat bestellen. Of jezelf nog beter kunt onderscheiden doordat je jouw gast weet...

Lees meer
Ondernemerschap

20 januari 2023

"Snelheid hoeft nooit ten koste te gaan van kwaliteit"

In 2020 startten Robin Wijnen en Gijs van den Heuvel restaurantconcept Quisine. Inmiddels heeft de franchiseformule drie goedlopende...

Lees meer
Training
Ondernemerschap

Training Neuromarketing in de horeca

Hoe je wetenschap kunt inzetten voor meer omzet.

Bekijk training