Training Gevogelte

Hoe verras jij je gasten dit voorjaar met gevogelte?
Omschrijving

 

Hoe verras jij je gasten dit voorjaar met gevogelte?

Tijdens de training maak je kennis met diverse soorten gevogelte. Armand Janssen, expert op het gebied van wild & gevogelte, vertelt je alles over de afkomst, smaak en het uitbenen van een aantal interessante soorten gevogelte.

Vervolgens geeft Thijs Vis, patron-cuisinier van Restaurant ’t Misverstant Vught, je volop inspiratie voor nieuwe en creatieve gerechten met gevogelte en bijpassende groente.

Uiteraard is veel aandacht voor de wijze waarop de ideeën kunnen worden vertaald naar jouw kaart: na de lunch ga je zelf aan de slag met nieuwe gerechten voor je kaart, zodat het makkelijker is om na de training aan de slag te gaan met de tips en inspiratie die je tijdens de training hebt opgedaan.

 
Het programma

 

09:00 - 09:30 Ontvangst

09:30 - 10:00 Welkom & kennismaken

10.00 – 10.30 Maak je kennis met diverse soorten gevogelte (Armand Janssen)

10.30 – 12.15 Inspiratie voor nieuwe en creatieve gerechten met gevogelte (Thijs Vis)

12.15 – 13.00 Lunch

 

 

Wat levert het op?

  • Je maakt kennis met diverse soorten gevogelte en leert meer afkomst, smaak en uitbenen.
  • Je doet volop inspiratie op voor het creëren van nieuwe en creatieve gerechten met gevogelte.
  • Je doet veel kennis op over gevogelte en je wordt geholpen met een onderscheidend verhaal richting je gast

-----------

Kosten

  • Ticketprijs € 250,-

-----------

De trainer(s)
Armand Janssen

wildspecialist bij Ruig Wild & Gevogelte

Thijs Vis

Thijs Vis is de patron-cuisinier van Restaurant ’t Misverstant in Vught.