Groots in genieten
Hoe verras jij je gasten dit voorjaar met gevogelte?
Tijdens de training maak je kennis met diverse soorten gevogelte. Armand Janssen, expert op het gebied van wild & gevogelte, vertelt je alles over de afkomst, smaak en het uitbenen van een aantal interessante soorten gevogelte.
Vervolgens geeft Thijs Vis, patron-cuisinier van Restaurant ’t Misverstant Vught, je volop inspiratie voor nieuwe en creatieve gerechten met gevogelte en bijpassende groente.
Uiteraard is veel aandacht voor de wijze waarop de ideeën kunnen worden vertaald naar jouw kaart: na de lunch ga je zelf aan de slag met nieuwe gerechten voor je kaart, zodat het makkelijker is om na de training aan de slag te gaan met de tips en inspiratie die je tijdens de training hebt opgedaan.
09:00 - 09:30 Ontvangst
09:30 - 10:00 Welkom & kennismaken
10.00 – 10.30 Maak je kennis met diverse soorten gevogelte (Armand Janssen)
10.30 – 12.15 Inspiratie voor nieuwe en creatieve gerechten met gevogelte (Thijs Vis)
12.15 – 13.00 Lunch
Wat levert het op?
-----------
Kosten
-----------
wildspecialist bij Ruig Wild & Gevogelte
Thijs Vis is de patron-cuisinier van Restaurant ’t Misverstant in Vught.