Groots in genieten
'Van kop tot staart'-denken hoort bij een duurzame keuken. Wil je je kennis van vlees verder verdiepen? En je laten inspireren met originele bereidingen van incourante delen? Meld je aan voor de training Van kop tot staart bij ZiN Inspiratielab.
Bekijk training04 december 2024
Volg de Leerlijn voor chefs bij ZiN Inspiratielab. Schrijf je in voor onderstaande trainingen:
Lees meer21 november 2024
Tijdens Joël Ontmoet ontvangt culinair journalist Joël Broekaert vier keer een bijzondere en toonaangevende chef bij ZiN Inspiratielab. Jij...
Lees meerJoël Ontmoet: Een uniek kans om chef Sidney Schutte** te leren kennen.
Bekijk trainingJoël Ontmoet: Een uniek kans om chef Joris Bijdendijk te leren kennen.
Bekijk trainingLaat je tijdens deze training inspireren voor je ZOMER menu door chef-kok Niels van Dooijeweert!
Bekijk trainingIn deze trainig neemt Michael van der Kroft (Restaurant Tres) je mee in de wereld van fermentatie. Ben jij klaar voor deze smaakmaker?
Bekijk trainingVoedsel weggooien is zonde van het product en van jouw portemonnee! In deze training leer jij hoe jij voedsel op meerdere manieren kunt redden van de prullenbak!
Bekijk trainingTips & tricks van chef-kok Niels van Dooijeweert voor een onderscheidende en opvallende opmaak van je gerechten.
Bekijk training