Groots in genieten
Een training voor iedere chef die zijn/haar visgerechten net dát verrassende beetje extra wil geven.
Je hoort de laatste trends en oefent bijzondere bereidingen en smaakcombinaties. Na deze training heb je de juiste combinatie van kennis en inspiratie om meer marge te kunnen maken met vis in je eigen zaak. Kortom, je verrast je gasten met onderscheidende visgerechten waar ze graag voor terug zullen komen.
09:45 - 10:00 Ontvangst
10.00 - 12:15 Masterclass vis door Visspecialist Rob van der Hoeven en restaurateur Thijs Vis
12:15 - 13:00 Lunch
Optioneel
14:00 - 15:00 Rondleiding SmitVis te Veghel
ZiN Inspiratielab is een initiatief van Sligro en is bij uitstek de plek waar je als horecaprofessional nieuwe prikkels en inspiratie opdoet in de vorm van trainingen, trendtours en culinaire events. ZiN Inspiratielab speelt in op de laatste (food)trends & ontwikkelingen zodat je altijd up-to-date bent. Alle trainingen, trendtours en culinaire events worden verzorgd door toonaangevende experts om je gegarandeerd nóg beter te maken in je vak en business.
Voor wie is de training Verras met Vis?
De Verras met Vis training is voor chefs die graag meer over vis willen weten en graag geïnspireerd worden met verschillende bereidingen van vis die voor jou direct toepasbaar zijn op je menukaart
Wat kost een training Verras met Vis?
De kosten voor de training verras met vis zijn eenmalig € 250. Heb je een strippenkaart, dan kun je voor een vast bedrag vier trainingen naar keuze volgen. Met een membership van ZiN volgen jij en jouw organisatie een half jaar of een jaar lang onbeperkt álle exclusieve trainingen en content van ZiN.
Heb je nog vragen?
Neem contact op met ZiN Inspiratielab. We helpen je graag.
Wat levert het op?
-----------
Kosten
-----------
Thijs Vis is de patron-cuisinier van Restaurant ’t Misverstant in Vught.