Verras met vlees

Inspiratie en nieuwe ideeën op het gebied van vlees.
Omschrijving

Tijdens deze training nemen Vincent van der Zalm en Fabian Brabers je mee in de wereld van vlees. Ze geven je nieuwe ideeën en tips op het gebied van vlees zodat je met veel kennis en inspiratie opdoet om (verder) aan de slag te gaan met vlees in jouw zaak.

Je leert meer over de afkomst, smaak en toepassingsmogelijkheden van diverse soorten vlees. Vincent van der Zalm inspireert je met verrassende creaties. Natuurlijk wordt er geproefd.

Programma

09:15 - 09:30 Ontvangst

09:30 - 09:45 Welkom en kennismaking

09:45 - 10:30 Achtergrondinformatie vlees door Fabian Brabers

10:30 - 12:30 Inspiratie op het gebied van vlees door Vincent van der Zalm

12:30 – 12:45 Onderscheidend vermogen

12.45 - 13:00 Nabespreking en afronding

Locatie: ZiN Inspiratielab

De Training verras met vlees - bijzonder vindt plaats bij ZiN Inspiratielab. ZiN Inspiratielab is een initiatief van Sligro en bij uitstek de plek waar je als horecaprofessional nieuwe prikkels, impulsen en inspiratie op doet in de vorm van trainingen, trendtours en culinaire events. ZiN Inspiratielab speelt in op de laatste (food)trends & ontwikkelingen zodat je altijd up-to-date bent. Alle trainingen, trendtours en culinaire events worden verzorgd door toonaangevende experts om je gegarandeerd nóg beter te maken in je vak en business.

FAQ

Wat kost een Training verras met vlees - bijzonder?

De Training verras met vlees - bijzonder kost nu slechts € 110. Met een ZiN Membership of ZiN strippenkaartcode kun je kosteloos deelnemen aan deze training!

Heb je nog vragen?

Neem contact op met ZiN Inspiratielab. We helpen je graag.

Wat levert het op?

• Na de training heb je de juiste combinatie van kennis en inspiratie om (verder) aan de slag te gaan met vlees in jouw zaak.

• Je doet nieuwe kennis op over diverse soorten vlees en je wordt geholpen met een onderscheidend verhaal richting je gast.

• Ontmoet collega's, deel ervaringen en denk met elkaar mee!


-----------

Kosten

  • Maak tegen een aantrekkelijke prijs kennis met deze nieuwe training. Ticketprijs € 110 (i.p.v. € 250).

-----------