NIEUW: Joël Ontmoet: Emile van der Staak

Joël Ontmoet: Een uniek kans om chef Emile van der Staak te leren kennen.
Omschrijving

Altijd al een beroemde chef willen ontmoeten en van dichtbij willen zien hoe zij hun culinaire meesterwerken creëren? In de nieuwe training "Joël ontmoet" krijg je deze kans. Tijdens deze exclusieve sessie interviewt Joël Broekaert een gerenommeerde chef en krijg jij de gelegenheid om al jouw brandende vragen te stellen.

Deze training biedt een uniek inkijkje in de werkwijze, filosofie en inspiratiebronnen van de chef. Ontdek hun geheimen, hoor hun persoonlijke verhalen en laat je inspireren door hun passie voor het vak. Of je nu op zoek bent naar nieuwe technieken, wilt weten hoe je je eigen gerechten kunt verbeteren of gewoon nieuwsgierig bent naar het leven van een topchef, "Joël ontmoet" biedt je een onvergetelijke ervaring.

Tijdens deze editie te gast: Emile van der Staak.

Emile van der Staak is chef-kok van restaurant De Nieuwe Winkel in Nijmegen, bekend om zijn innovatieve plant-based keuken. Hij focust op botanische gastronomie, waarbij hij lokale en wilde ingrediënten centraal stelt.

Emile van der Staak en zijn restaurant De Nieuwe Winkel hebben verschillende prestigieuze onderscheidingen ontvangen, waaronder:

  1. Twee Michelin-sterren: Voor de uitzonderlijke kwaliteit van zijn keuken.
  2. Groene Michelinster: Voor zijn inzet voor duurzame gastronomie.
  3. Nummer 1 van de We’re Smart Green Guide (2023): Dit is een ranglijst van de beste groenterestaurants ter wereld.
  4. GaultMillau punten: Met een hoge score van 17,5 van de 20, wat zijn culinaire vakmanschap erkent.
  5. GaultMillau: Chef van het jaar (2024)
  6. Sustainable Restaurant Award: In de World’s 50 Best Restaurants 2023 lijst, waarin zijn restaurant werd geprezen voor duurzaamheid.

Deze onderscheidingen bevestigen zijn innovatieve en milieubewuste benadering van de keuken.


Programma

NTB


Locatie: ZiN Inspiratielab

De training Joël ontmoet vindt plaats bij ZiN Inspiratielab. ZiN Inspiratielab is een initiatief van Sligro en bij uitstek de plek waar je als horecaprofessional nieuwe prikkels, impulsen en inspiratie op doet in de vorm van trainingen, trendtours en culinaire events. ZiN Inspiratielab speelt in op de laatste (food)trends & ontwikkelingen zodat je altijd up-to-date bent. Alle trainingen, trendtours en culinaire events worden verzorgd door toonaangevende experts om je gegarandeerd nóg beter te maken in je vak en business.


FAQ

Voor wie is de training Joël Ontmoet?

De training de Kracht van smaak is voor iedere foodprofessional die chef Emile van der Staak wilt ontmoeten. Heb jij vragendie je graag wilt stellen? Stel deze dan live, of in het invulformulier!


Wat kost een Training Joël Ontmoet?

Maak tegen een aantrekkelijke prijs kennis met deze nieuwe training. Ticketprijs € 110 (i.p.v. € 250). Met een ZiN Membership of ZiN strippenkaartcode kun je kosteloos deelnemen aan deze training!


Heb je nog vragen?

Neem contact op met ZiN Inspiratielab. We helpen je graag.

Wat levert het op?

  • Ontmoet Chef Emile van der Staak
  • Stel al je vragen en krijginzicht in hun culinaire visie
  • Verhoog de tevredenheid van je gasten door een unieke smaakervaring te creëren

Kosten

  • Maak tegen een aantrekkelijke prijs kennis met deze nieuwe training. Ticketprijs € 110 (i.p.v. € 250).

-----------