NIEUW: Training Oerhollands

Hoe is de Nederlandse eetcultuur ontstaan? Wat zien we er nu nog van terug? Hoe kun je ingredienten van Nederlandse bodem gebruiken in je menu?
Omschrijving

Nergens in de wereld is de combinatie aardappels, groente en vlees als avondeten zo populair als in Nederland. Maar waarom is dit zo populair? Blijft dit populair? Welke buitenlandse invloeden hebben zich in de Nederlandse eetcultuur gevestigd en welke zijn opkomend?

Onze Executive Chef, Sietse Blummel, neemt je in zijn enthousiasme en ervaring mee terug in de tijd en legt uit hoe de Nederlandse eetcultuur tot stand is gekomen. Daarnaast legt hij ook uit wat Dutch Cuisine is en hoe jij hierdoor gemakkelijk extra marge kunt pakken op je menu. Je kunt dan meteen beginnen met experimenteren met de handvatten die je tijdens deze training hebt gekregen.


Programma

10.00 - 10.15 Welkom en kennismaken

10.15 - 12.15 Training Oerhollands

12.15 - 13.00 Lunch


Locatie: ZiN Inspiratielab

De Training Oerhollands bij ZiN Inspiratielab. ZiN Inspiratielab is een initiatief van Sligro en bij uitstek de plek waar je als horecaprofessional nieuwe prikkels, impulsen en inspiratie op doet in de vorm van trainingen, trendtours en culinaire events. ZiN Inspiratielab speelt in op de laatste (food)trends & ontwikkelingen zodat je altijd up-to-date bent. Alle trainingen, trendtours en culinaire events worden verzorgd door toonaangevende experts om je gegarandeerd nóg beter te maken in je vak en business.

FAQ

Wat kost de Training Oerhollands?

De Training Oerhollandskost normaal gesproken € 250. Je kunt tegen een aantrekkelijke prijs kennis maken met deze training. Je betaalt in 2023 € 110 (i.p.v. € 250) om deel te nemen. Met een ZiN Membership of ZiN strippenkaartcode kun je kosteloos deelnemen aan deze training!

Heb je nog vragen?

Neem contact op met ZiN Inspiratielab. We helpen je graag.

Wat levert het op?

  • (Basis)kennis over de gebeurtenissen die de Nederlandse eetcultuur hebben beïnvloed.
  • Uitleg over Dutch Cuisine en de manier hoe Sietse zijn menu samenstelt.
  • Inspiratie door gerechten geïnspireerd uit meerdere decennia.
  • Je leert hoe je een margerijk menu kunt samenstellen met kwalitatief hoogstaande, lokale producten

-----------

Kosten

  • Maak tegen een aantrekkelijke prijs kennis met deze nieuwe training. Ticketprijs € 110 (i.p.v. € 250).

-----------