Training Patisserie

Ga anders kijken naar patisserie, leer nieuwe bereidingstechnieken en ontdek makkelijk te maken desserts.
Omschrijving

Gasten zijn kritisch op wat ze eten en willen een lekker tussendoortje of nagerecht dat past in een gezonde leefstijl. Tijdens deze training is veel aandacht voor gezonde tussen- en nagerechten. Heb jij ze al ontdekt: de quinoa quiche, glutenvrije cake, of slanke limoentaart?! Voor de chef soms wel een uitdaging om al dit lekkers te bereiden zonder traditionele ingrediënten als bloem, boter, melk en suiker. Leer anders kijken naar patisserie, leer nieuwe bereidingstechnieken en ontdek makkelijk te maken desserts.


Programma

09:00 - 09:30 Ontvangst

09:30 - 09:45 Welkom & kennismaken

09:45 - 10:15 Trends in de patisserie

10:15 - 12.15 Demo Jurgen Koens

12:15 - 13:00 Lunch & Afsluiting


Recente reviews

Dit zeggen deelnemers over de training Patisserie

"Fantastisch inspirerend door gepassioneerde Jurgen Koens. Top."

"Interessante en leuke training."


Locatie: ZiN Inspiratielab

De training Patisserie vindt plaats bij ZiN Inspiratielab. ZiN Inspiratielab is een initiatief van Sligro en bij uitstek de plek waar je als horecaprofessional nieuwe prikkels, impulsen en inspiratie op doet in de vorm van trainingen, trendtours en culinaire events. ZiN Inspiratielab speelt in op de laatste (food)trends & ontwikkelingen zodat je altijd up-to-date bent. Alle trainingen, trendtours en culinaire events worden verzorgd door toonaangevende experts om je gegarandeerd nóg beter te maken in je vak en business.


FAQ

Wat kost een training Patisserie?

Een training Patisserie kost eenmalig € 250. Met een ZiN Membership of ZiN strippenkaartcode kun je kosteloos deelnemen aan deze training!

Heb je nog vragen?

Neem contact op met ZiN Inspiratielab. We helpen je graag.

Wat levert het je op?

  • Kennis van bereidingstechnieken om lekkere (na)gerechten te maken voor de gezonde leefstijl
  • Kennis van alternatieve ingrediënten voor het bereiden van ‘free from’ (na)gerechten
  • Volop inspiratie om je gasten te verrassen met heerlijke en oogverblindende tussen- en nagerechten.

-----------

Kosten

  • Ticketprijs € 250,-

-----------

De trainer(s)
Jurgen Koens

Jurgen heeft een indrukwekkende lijst van (inter)nationale werkervaring als kok, chocolatier, patissier en ontwikkelaar. Daarnaast heeft hij als lid van het Nederlands kookteam ruime wedstrijdervaring. Zijn knowhow en creativiteit past hij met plezier toe bij trainingen en workshops over patisserie, glacerie, confisserie en chocolaterie.