Groots in genieten
Hoe verras jij je gasten dit najaar met wild?
Tijdens de training maak je kennis met diverse soorten wild. Jos ter Keurs, expert op het gebied van wild & gevogelte, vertelt je alles over de afkomst, smaak en het uitbenen van een aantal interessante soorten wild.
Vervolgens geeft Maikel Beljaars, eigenaar van en chef-kok bij De Blauwe Camer in Oosterhout, je volop inspiratie voor nieuwe en creatieve gerechten met wild en bijpassende groente.
Uiteraard is veel aandacht voor de wijze waarop de ideeën kunnen worden vertaald naar jouw kaart.
09:00 - 09:30 Ontvangst
09:30 - 10:00 Welkom & kennismaken
10.00 – 10.30 Maak je kennis met diverse soorten wild (Hans Jansen)
10.30 – 12.15 Inspiratie voor nieuwe en creatieve gerechten met wild (Maikel Beljaars)
12.15 – 13.00 Lunch
Wat levert het op?
Chef-uitbater Wijnhuis De Blauwe Camer
Jos ter Keurs, expert op het gebied van wild & gevogelte, vertelt je alles over de afkomst, smaak en het uitbenen van een aantal interessante soorten wild.
Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen en kun je dankzij cookies informatie van onze website delen via social media. Lees meer over onze cookies in het Cookiestatement.
Door op 'Akkoord' te klikken accepteer je alle cookies.
Akkoord Cookie instellingen