NIEUW: Training Van waste naar wonder

Voedsel weggooien is zonde van het product en van jouw portemonnee! In deze training leer jij hoe jij voedsel op meerdere manieren kunt redden van de prullenbak!
Omschrijving

Wist je dat we in Nederland ongeveer 2 miljoen ton aan voedsel verspillen? Dat is een file van vrachtwagens gevuld met voedsel van Utrecht naar Barcelona. Voedselverspilling vindt daarbij plaats in de gehele keten, van boer tot bord en van lopende band tot restaurant. Als je een tomaat weggooit gooi je meer weg dan je denkt. Je verspilt bijvoorbeeld ook;

  • de voeding die de tomatenplant uit de grond heeft gehaald
  • de energie van het transport
  • je eigen geld.

Onze Executive Chef, Sietse Blummel, neemt je in zijn enthousiasme en ervaring mee hoe jij ervoor kunt zorgen dat jij met een frisse blik en bomvol inspiratie weer terug naar de zaak. Je kunt dan meteen beginnen met experimenteren met de handvatten die je tijdens deze training hebt gekregen.

Programma

10.00 - 10.15 Welkom en kennismaken

10.15 - 12.15 Training Van waste naar wonder

12.15 - 13.00 Lunch


Locatie: ZiN Inspiratielab

De Training Van waste naar wonder vindt plaats bij ZiN Inspiratielab. ZiN Inspiratielab is een initiatief van Sligro en bij uitstek de plek waar je als horecaprofessional nieuwe prikkels, impulsen en inspiratie op doet in de vorm van trainingen, trendtours en culinaire events. ZiN Inspiratielab speelt in op de laatste (food)trends & ontwikkelingen zodat je altijd up-to-date bent. Alle trainingen, trendtours en culinaire events worden verzorgd door toonaangevende experts om je gegarandeerd nóg beter te maken in je vak en business.

FAQ

Wat kost een Training Van waste naar wonder?

De Training Van waste naar wonder kost nu slechts € 110,-. Met een ZiN Membership of ZiN strippenkaartcode kun je kosteloos deelnemen aan deze training!

Heb je nog vragen?

Neem contact op met ZiN Inspiratielab. We helpen je graag.

Wat levert het op?

  • Inzicht in manieren om voedselverspilling tegen te gaan.
  • Begrip over hoe foodwaste ontstaat.
  • Concrete oplossingen hoe jij foodwaste alsnog in jouw menu kunt verwerken.

-----------

Kosten

  • Maak tegen een aantrekkelijke prijs kennis met deze nieuwe training. Ticketprijs € 110 (i.p.v. € 250).

-----------