Groots in genieten
Wist je dat we in Nederland ongeveer 2 miljoen ton aan voedsel verspillen? Dat is een file van vrachtwagens gevuld met voedsel van Utrecht naar Barcelona. Voedselverspilling vindt daarbij plaats in de gehele keten, van boer tot bord en van lopende band tot restaurant. Als je een tomaat weggooit gooi je meer weg dan je denkt. Je verspilt bijvoorbeeld ook;
Onze Executive Chef, Sietse Blummel, neemt je in zijn enthousiasme en ervaring mee hoe jij ervoor kunt zorgen dat jij met een frisse blik en bomvol inspiratie weer terug naar de zaak. Je kunt dan meteen beginnen met experimenteren met de handvatten die je tijdens deze training hebt gekregen.
10.00 - 10.15 Welkom en kennismaken
10.15 - 12.15 Training Van waste naar wonder
12.15 - 13.00 Lunch
De Training Van waste naar wonder vindt plaats bij ZiN Inspiratielab. ZiN Inspiratielab is een initiatief van Sligro en bij uitstek de plek waar je als horecaprofessional nieuwe prikkels, impulsen en inspiratie op doet in de vorm van trainingen, trendtours en culinaire events. ZiN Inspiratielab speelt in op de laatste (food)trends & ontwikkelingen zodat je altijd up-to-date bent. Alle trainingen, trendtours en culinaire events worden verzorgd door toonaangevende experts om je gegarandeerd nóg beter te maken in je vak en business.
Wat kost een Training Van waste naar wonder?
De Training Van waste naar wonder kost eenmalig € 250. Met een ZiN Membership of ZiN strippenkaartcode kun je kosteloos deelnemen aan deze training!
Heb je nog vragen?
Neem contact op met ZiN Inspiratielab. We helpen je graag.
Wat levert het op?
-----------
Kosten
-----------