Training Wild

Hoe verras jij je gasten dit najaar met wild?
Omschrijving

Hoe verras jij je gasten dit najaar met wild?

Tijdens de training maak je kennis met diverse soorten wild. Hans Jansen, expert op het gebied van wild & gevogelte, vertelt je alles over de afkomst, smaak en het uitbenen van een aantal interessante soorten wild.

Vervolgens geeft Thijs Vis, patron-cuisinier van Restaurant ’t Misverstant Vught, je volop inspiratie voor nieuwe en creatieve gerechten met wild en bijpassende groente.

Uiteraard is veel aandacht voor de wijze waarop de ideeën kunnen worden vertaald naar jouw kaart.

Programma

09:00 - 09:30 Ontvangst

09:30 - 10:00 Welkom & kennismaken

10.00 – 10.30 Maak je kennis met diverse soorten wild (Hans Jansen)

10.30 – 12.15 Inspiratie voor nieuwe en creatieve gerechten met wild (Thijs Vis)

12.15 – 13.00 Lunch

Locatie: ZiN Inspiratielab

De Training Wild vindt plaats bij ZiN Inspiratielab. ZiN Inspiratielab is een initiatief van Sligro en bij uitstek de plek waar je als horecaprofessional nieuwe prikkels, impulsen en inspiratie op doet in de vorm van trainingen, trendtours en culinaire events. ZiN Inspiratielab speelt in op de laatste (food)trends & ontwikkelingen zodat je altijd up-to-date bent. Alle trainingen, trendtours en culinaire events worden verzorgd door toonaangevende experts om je gegarandeerd nóg beter te maken in je vak en business.

FAQ

Wat kost een Training Wild?

De training Wild kost eenmalig € 250. Met een ZiN Membership of ZiN strippenkaartcode kun je kosteloos deelnemen aan deze training!

Heb je nog vragen?

Neem contact op met ZiN Inspiratielab. We helpen je graag.

Wat levert het op?

  • Je maakt kennis met diverse soorten wild een leert meer afkomst, smaak en uitbenen.
  • Je doet volop inspiratie op voor het creëren van nieuwe en creatieve gerechten met wild.
  • Je doet veel kennis op over wild en je wordt geholpen met een onderscheidend verhaal richting je gast

-----------

Kosten

  • Ticketprijs € 250,-

-----------

De trainer(s)
Thijs Vis

Thijs Vis is de patron-cuisinier van Restaurant ’t Misverstant. 

Hans Jansen

Regionaal accountmanager Koninklijke Ruig - Wild & Gevogelte.