Training Bier & Spijs

Vergroot je omzet door perfecte bier en spijs combinaties.
Omschrijving

Om nóg meer uit deze training te halen adviseren we je om eerst de basistraining bier te volgen.

Klik op onderstaande button om naar de Basistraining Bier te gaan.


Basistraining Bier


In deze training leer je welke pairings je kunt adviseren bij de lunch of het diner, als aperitief of tijdens het borrelmoment.

Deze verdiepende training begint met een snelle overview van de verschillende soorten bier. Welke soorten bier zijn er en hoe kun je ze herkennen? Vervolgens leer je bier te koppelen aan verschillende aroma’s; van banaan tot karamel. Vervolgens wordt er dieper ingegaan op bier en spijs combinaties. Waarom gaat een gestoofd vispotje beter samen met een blond biertje dan met een IPA? En hoe heeft de rijping van kaas invloed op de smaak van bier? Alle do’s & don’ts worden overzichtelijk op een rij gezet. Na de training kun je het perfecte bier serveren bij ieder gerecht, van borrel tot diner.

Voorwaarden om deel te nemenBasiskennis van bier aanwezig. Bij voorkeur is de Biertraining van ZiN Inspiratielab gevolgd voor de beste aansluiting. Neem een exemplaar van je menukaart mee naar de training.

Programma

09:00 - 09:30 Ontvangst

09:30 - 10:30 Theorie: Bier en spijs

10:30 - 11:45 Proeven van bier en food interacties

11:45 - 12:30 Samenvatting en actiepunten voor je eigen kaart

12:30 - 13:00 Lunch

13:00 - 14:45 Praktijk: Bier en spijs op jouw kaart

14:45 - 15:00 Afsluiting


Recente reviews

Dit zeggen deelnemers over de training: Bier & Spijs:

" Hele leerzame training waarbij een hele goede koppeling wordt gemaakt met de praktijk. Door meerdere voorbeelden wordt de theorie heel inzichtelijk gemaakt."

" Wat wil men nog meer: bier, goed gezelschap, juiste informatie en lekker eten!"


Locatie: ZiN Inspiratielab

De Training Bier & Spijs vindt plaats bij ZiN Inspiratielab. ZiN Inspiratielab is een initiatief van Sligro en bij uitstek de plek waar je als horecaprofessional nieuwe prikkels, impulsen en inspiratie op doet in de vorm van trainingen, trendtours en culinaire events. ZiN Inspiratielab speelt in op de laatste (food)trends & ontwikkelingen zodat je altijd up-to-date bent. Alle trainingen, trendtours en culinaire events worden verzorgd door toonaangevende experts om je gegarandeerd nóg beter te maken in je vak en business.


FAQ

Wat kost een Training Bier & Spijs?

De Training Bier & Spijs kost eenmalig € 250. Met een ZiN Membership of ZiN strippenkaartcode kun je kosteloos deelnemen aan deze training!

Let op: v oor deze training moet je 18 jaar of ouder zijn.

Heb je nog vragen?

Neem contact op met ZiN Inspiratielab. We helpen je graag.

Wat levert het op?

  • Je kunt het perfecte bier bij ieder borrel-, lunch- of dinergerecht serveren.
  • Je weet hoe je de bier & food-combinatie aan tafel kunt verkopen.
  • Je drankenomzet zal stijgen door bier op de juiste manier te verbinden aan food.

-----------

Let op: v oor deze training moet je 18 jaar of ouder zijn.

-----------

Kosten

  • Ticketprijs € 250

-----------

De trainer(s)
Fiona de Lange

Fiona de Lange is internationaal biersommelier, zytholoog en Certified Cicerone. Daarnaast is ze ook columnist, schrijfster van drie boeken; ‘Ontdek de smaak van Bier’, ‘Bier & Spijs’ en 'Wat je als bierliefhebber moet weten’. Ze is eigenaar van een grote bierkelder in Fort Everdingen, hoofd- en eindredacteur van vakblad More than Drinks! maar vooral: bierliefhebber.