Training Cocktails

Aan de slag met margerijke & verrassende cocktails voor je gasten!
Omschrijving

H eb je deze training al gevolgd? Verdiep je dan nóg meer door te kiezen voor onze nieuwe training Foodpairing met cocktails! Klik op onderstaande button om naar die training te gaan.


Training Foodpairing met cocktails


Waarom cocktails op je kaart?

Op veel drankenkaarten prijken ze: cocktails! Cocktails zijn namelijk onwijs verfrissende en verrassende dranken. Maar wist je dat het financieel ook zeer interessant is om cocktails op je drankenkaart te hebben staan? Cocktails hebben namelijk veel hogere marges dan andere dranken. Het is dus hartstikke aantrekkelijk om deze verrukkelijke drankjes te serveren en onder je gasten te promoten!

De succesvolste cocktails

Het kiezen van de beste cocktails, passend bij je bedrijf, kan lastig zijn. En het mixen van de perfecte cocktail is een ware kunst! Kruidig, pittig, zoetzuur of verrassende nieuwe combinaties? De smaak van je cocktail is mede bepalend voor het succes. Maar hoe kies je de juiste cocktails voor op je drankenkaart? En hoe bereid je ze? Door meer over de achtergrond van cocktails te leren, zet je de eerste stap. En om je cocktailkaart aan te laten sluiten op de vraag van je gasten, moet je de trends op het gebied van cocktails leren kennen. Hulp van een cocktailexpert is hierbij hartstikke handig!

Cocktail training bij ZiN

Tijdens de training Cocktails leer je de beste smaken combineren én de lekkerste cocktails mixen. Samen met trainer Chi-Ho Ta kijk je naar welke cocktails het beste passen bij jouw menu- en drankenkaart. Als je kiest voor de juiste cocktails bij jouw concept, kun je je onderscheiden. Na deze inspirerende cocktail training kun je direct aan de slag met het upgraden van jouw dranken- of cocktailkaart. Om van je cocktails het grootste succes te maken!


Programma

1 1.00 - 11.15 Ontvangst en kennismaken

11.15 - 12.15 Theorie: Waarom cocktails niet mogen ontbreken in jouw zaak..

12.15 - 13.00 Lunch

13.00 - 15.00 Zelf aan de slag me het maken en proeven van cocktails!

Locatie: ZiN Inspiratielab

De Training Cocktails vindt plaats bij ZiN Inspiratielab. ZiN Inspiratielab is een initiatief van Sligro en bij uitstek de plek waar je als horecaprofessional nieuwe prikkels, impulsen en inspiratie op doet in de vorm van trainingen, trendtours en culinaire events. ZiN Inspiratielab speelt in op de laatste (food)trends & ontwikkelingen zodat je altijd up-to-date bent. Alle trainingen, trendtours en culinaire events worden verzorgd door toonaangevende experts om je gegarandeerd nóg beter te maken in je vak en business. Deze

FAQ

Voor wie is de training Cocktails?

Deze training Cocktails is voor horecaondernemers en bartenders die van cocktails het grootste succes op hun drankenkaart willen maken. En voor ondernemers die willen starten met het serveren van cocktails. Wil je weten hoe je winstgevende, unieke en verrassende cocktails op je kaart zet? Of je nu al wel of nog geen cocktails op je kaart hebt staan, deze training brengt je verder. De training cockails is zowel voor beginners als gevorderden; Chi-Ho past zich aan aan jouw niveau.

Let op: v oor deze training moet je 18 jaar of ouder zijn.

Wat kost de training Cocktails?

De kosten voor de eendaagse training Cocktails zijn eenmalig € 250. Heb je een strippenkaart, dan kun je voor een vast bedrag vier trainingen naar keuze volgen. Met een membership van ZiN volgen jij en jouw organisatie een half jaar of een jaar lang onbeperkt álle exclusieve trainingen en content van ZiN.

Ik heb al veel ervaring met cocktails maken. Is de training Cocktails dan ook interessant voor mij?

Ook wanneer je al een gevorderde cocktailmaker bent, is deze cocktail training van ZiN geschikt voor jou. Er zijn namelijk zo veel smaakcombinaties en technieken mogelijk! Chi-Ho Ta is een ware grootmeester op het gebied van cocktails en zijn expertise inspireert iedereen om meer uit cocktails te halen.


Heb je nog vragen?

Neem contact op met ZiN Inspiratielab. We helpen je graag.

Wat levert het op?

  • Je maakt kennis met trends op het gebied van cocktails
  • Je leert hoe je de perfecte cocktails creëert door te shaken, stirren, blenden én meer
  • Je ontdekt dat cocktails de perfecte margemaker op je drankenkaart zijn
  • Je krijgt praktische tips over hoe en welke cocktails je op je kaart zet

-----------

Let op: v oor deze training moet je 18 jaar of ouder zijn.

-----------

Kosten

  • Ticketprijs € 250
  • Met een ZiN Membership of ZiN strippenkaartcode kun je kosteloos deelnemen aan deze cocktail training!

-----------