Training Leidinggeven (1)

Leer hoe je effectief leiding geeft en direct betere resultaten boekt
Omschrijving

Heb je de Training Leidinggeven 1 al gevolgd? Schrijf je dan in voor de Vervolgtraining Leidinggeven 2 of de Vervolgtraining Leidinggeven 3.

Waarom een Training Leidinggeven?

Tijdens de Training Leidinggeven ontdek je hoe je jouw medewerkers kunt sturen, begeleiden en instrueren. Zodat ze enthousiast en gemotiveerd hun werk doen, zich verder ontwikkelen en zich ook langer aan jouw zaak zullen binden. Waardoor je gasten graag jouw zaak (blijven) bezoeken. Het begint allemaal bij jou als leider.

Wat leer je tijdens de Training Leidinggeven?

Stijlen van leidinggeven

In de cursus leidinggeven in de horeca gaan we uit van vier herkenbare typen horecamedewerkers. Je leert deze vier soorten medewerkers onderscheiden en je krijgt handvatten welke stijl van leidinggeven past bij welk type horecamedewerker. Immers: geen enkele horecamedewerker is hetzelfde. De aanpak en benadering verschillen dus ook per persoon.

Managementvaardigheden

Je gaat je in de cursus bezighouden met jouw ‘management momenten van de waarheid’. Dit betekent dat je situaties waar je niet tevreden over bent, herkent én erkent. Hoe ga je hier vervolgens mee om? Geef je feedback en zo ja, op welke manier is dit het meest effectief? Je leert ongewenste situaties niet uit de weg te gaan, maar juist een aanspreekcultuur - waarin verwachtingen en wensen uitgesproken worden - te creëren. Op deze manier is er openheid en eerlijkheid. En je medewerkers worden gestimuleerd zich te verbeteren. Dat zie je terug in de resultaten!

Sturing en instructies

Je leert hoe je goede instructies geeft, aangepast aan de verschillende typen medewerkers. Je leert wanneer en hoe je taken effectief delegeert en hoe je medewerkers actief coacht.

Daarnaast krijg je praktische tips hoe je je medewerkers kunt bij- en aansturen. Duidelijkheid en persoonlijke aandacht staan hierbij centraal. Zo wordt de kwaliteit van jouw team opgevoerd. Dit is tevens doorslaggevend in de service die gasten bij jullie zullen ervaren.


Programma

09:00-09:30 Ontvangst met koffie en thee

09:30-10:00 Kennismaking en inleiding op het programma

10:00-12:15 Leidinggeven aan medewerkerstypen 1 en 2

12:15-13:00 Lunch

13:00-15:15 Leidinggeven aan medewerkerstypen 3 en 4

15:15-15:30 Samenvatting en afsluiting


Recente reviews

Dit zeggen deelnemers over de Training Leidinggeven (1):

“Erg interessante training met veel nieuwe inzichten. Laat je nadenken over jezelf."

" Leuke interactieve training en zeer waardevol wanneer je een leidinggevende functie in de horeca hebt."

“Inspirerende training met herkenbare situaties die ik zeker kan gebruiken in de toekomst. De vervolgtraining leidinggeven ga ik zeker volgen.”


Locatie: ZiN Inspiratielab

ZiN Inspiratielab is een initiatief van Sligro en bij uitstek de plek waar je als horecaprofessional geprikkeld wordt en inspiratie opdoet in de vorm van trainingen, trendtours en culinaire events. ZiN Inspiratielab speelt in op de laatste (food)trends en ontwikkelingen zodat je altijd up-to-date bent. Deze cursus leidinggeven, maar ook alle andere trainingen en culinaire events, worden verzorgd door toonaangevende experts. Alles om je gegarandeerd nóg beter te maken in je vak en business.


FAQ

Voor wie is de Training Leidinggeven (1)?

Je hebt of werkt bij een professioneel horecabedrijf met horecamedewerkers. Jij hebt wel kaas gegeten van aanpakken! En je wilt jouw leidinggevende vaardigheden ontwikkelen.

Deze training is voor iedereen die op een bepaalde manier leiding geeft aan een horecateam. Dit kan betekenen dat je manager bent, bedrijfsleider of dagverantwoordelijke. Ook als je al een opleiding tot leidinggevende in de horeca hebt gedaan, zal deze cursus door de praktische insteek jouw vaardigheden vergroten.

Wat kost de Training Leidinggeven (1)?

De prijs van de cursus is eenmalig €250. Heb je een strippenkaart, dan kun je voor een vast bedrag vier trainingen naar keuze volgen. Met een membership van ZiN volgen jij en jouw organisatie een half jaar of een jaar lang onbeperkt álle exclusieve trainingen en content van ZiN.

Gaat de Training Leidinggeven (1) ook in op HACCP, sociale hygiëne of bedrijfshulpverlening?

Je leert tijdens de training hoe je jouw horecateam kunt sturen, hen feedback kunt geven en kunt coachen. Hoe je groeit in je rol als ondernemer, leidinggevende en peoplemanager. De training gaat dus niet in op HACCP, sociale hygiëne of BHV.

Heb je nog vragen?

Neem contact op met ZiN Inspiratielab. We helpen je graag.

Wat levert het op?

  • Leer hoe je effectief leiding geeft en direct betere resultaten boekt
  • Leer (personeels)situaties inschatten en hoe je de juiste stijl van leidinggeven inzet bij de juiste persoon
  • Leer hoe je op de goede manier instructies geeft en hoe je jouw medewerkers constructief coacht.

-----------

Kosten

  • Ticketprijs € 250,-

-----------

De trainer(s)
Jeff Dadema

De training wordt gegeven door Jeff Dadema, ervaren horeca- en leiderschapstrainer van Letsgoactive training groep. Met veel ervaring in de horeca en als trainer is hij als geen ander in staat jou te helpen groeien en het verschil te maken in gastbeleving en leiderschap.

Ellen Spoor

Ellen Spoor is een ervaren horeca- en leiderschapstrainer van Letsgoactive training groep. Ellen traint op inspirende wijze en zet jou als deelnemer voortdurend aan het denken. De trainingen van Ellen zijn praktisch, dynamisch en actief, je gaat vooral veel doen, ervaren en leren deze dag.