Vervolgtraining Leidinggeven (3)

Krijg nog meer nieuwe inzichten en tips om uit te blinken in jouw leidinggevende rol.
Omschrijving

Heb jij de Training Leidinggeven 1 en/of 2 nog niet gevolgd? Schrijf je dan eerst in voor de Training Leidinggeven 1 en/of de Vervolgtraining Leidinggeven 2.

Tijdens de Vervolgtraining Leidinggeven (3) blikken we weer kort terug op de inhoud van de vorige trainingen en bespreken we wat je eraan hebt gehad: Wat ging goed? Waar heb je nog moeite mee?

Vervolgens krijg je nieuwe inzichten en tips om verder te groeien in jouw rol als leidinggevende In deze training gaan we o.a. werken aan: verdiepen op Gevend Leiderschap, groepsdynamica, werken aan een buitengewoon team, beoordelen van medewerkers, 10 minuten gesprekken en voortgangsgesprekken en de FeedForward techniek.

Programma

9.30 Ontvangst

09:30 – 09:45 Kennismaking en inleiding op het programma

09:45 – 10.45 Recap Training Leidinggeven (1) en Vervolgtraining Leidinggeven (2)

10:45 - 12:15 Nieuwe inzichten en tips om verder te groeien in jouw leidinggevende rol – deel 1

12:15 - 13:00 Lunch

13:00 - 15:15 Nieuwe inzichten en tips om verder te groeien in jouw leidinggevende rol – deel 2

15:15 - 15:30 Samenvatting en afsluiting

Locatie: ZiN Inspiratielab

De Vervolgtraining Leidinggeven (3) vindt plaats bij ZiN Inspiratielab. ZiN Inspiratielab is een initiatief van Sligro en bij uitstek de plek waar je als horecaprofessional nieuwe prikkels, impulsen en inspiratie op doet in de vorm van trainingen, trendtours en culinaire events. ZiN Inspiratielab speelt in op de laatste (food)trends & ontwikkelingen zodat je altijd up-to-date bent. Alle trainingen, trendtours en culinaire events worden verzorgd door toonaangevende experts om je gegarandeerd nóg beter te maken in je vak en business.

FAQ

Wat kost een Vervolgtraining Leidinggeven (3)?

De Vervolgtraining Leidinggeven (3) kost eenmalig € 250. Met een ZiN Membership of ZiN strippenkaartcode kun je kosteloos deelnemen aan deze training!

Heb je nog vragen?

Neem contact op met ZiN Inspiratielab. We helpen je graag.

Wat levert het op?

  • Je leert hoe je makkelijker leidinggeeft met je knop op geven.
  • Nieuwe inzichten en tips om verder te groeien in jouw leidinggevende rol.
  • Kennis en ervaring op het gebied van coachen en coachgesprekken.
  • Je leert hoe jij je team kunt inspireren vanuit jouw visie als leider.

-----------

Kosten

  • Ticketprijs € 250

-----------

De trainer(s)
Jeff Dadema

De training wordt gegeven door Jeff Dadema, ervaren horeca- en leiderschapstrainer van Letsgoactive training groep. Met veel ervaring in de horeca en als trainer is hij als geen ander in staat jou te helpen groeien en het verschil te maken in gastbeleving en leiderschap.

Ellen Spoor

Ellen Spoor is een ervaren horeca- en leiderschapstrainer van Letsgoactive training groep. Ellen traint op inspirende wijze en zet jou als deelnemer voortdurend aan het denken. De trainingen van Ellen zijn praktisch, dynamisch en actief, je gaat vooral veel doen, ervaren en leren deze dag.