Duurzame en gezonde gerechten op je kaart

woensdag, mei 20, 2020 - 08:17

Gezonde en duurzame gerechten zijn, zeker in deze tijd, belangrijker dan ooit. Waarmee trek jij zodra de horeca weer open gaat gasten naar je zaak?

Omdat je op dit moment waarschijnlijk druk bezig bent met je nieuwe menukaart, laten wij je graag zien hoe je je gasten gemakkelijk kunt verrassen met de mooiste duurzame en gezonde gerechten! Sietse Blummel (chef-kok ZiN Inspiratielab en culinair adviseur Sligro) en Marnix Beekhuizen (foodpioneer bij Smeding Groenten en Fruit) vertellen je alles over het belang van gezonde voeding en waarom je het beste met seizoensproducten kunt werken. Check de video!

17 juni 2022

Terugblik ZiN Inspiratiedag Gezond Genieten - woensdag 1 juni 2022

Na een succesvolle eerste editie organiseerde ZiN Inspiratielab op woensdag 1 juni 2022 een extra editie van de ZiN Inspiratiedag Gezond...

Lees meer

24 januari 2022

Basics: gezond en bewust werken in de keuken

Hoe je gezonder en bewuster werkt in de keuken? Het begint met de keuzes die je maakt op het bord.

Lees meer

13 augustus 2020

Verantwoorde basics die juist nu belangrijk zijn

Bewuster leven en gezonde voeding waren al een trend, maar zijn dat nu meer dan ooit.

Lees meer