Coffee Bean! Coffee Bean! Coffee Bean! Chocolate! Chocolate! Chocolate! Chocolate! Chocolate! Chocolate!

ZiN in

Waar heb jij zin in?

Onderwerpen

61 resultaten

Voor chefs

Groente in de Hoofdrol - Luc Kusters' moestuintje van de Zuidas

In deze video geeft Luc Kusters van Restaurant Bolenius zijn visie over duurzaamheid en bereidt daarbij zijn Moestuintje uit de Zuidas.

Lees meer
Voor chefs

Groente in de Hoofdrol - Luc Kusters' signature dish

In deze video geeft Luc Kusters van Restaurant Bolenius zijn visie over eten en bereidt daarbij zijn signature dish.

Lees meer
Voor chefs

Foodplating: vijf tips om je te onderscheiden met de presentatie van je gerechten

In deze video geeft Sietse Blummel (Executive chef ZiN Inspiratielab) je vijf tips om je te onderscheiden met de presentatie van je gerechten!

Lees meer
Drank

Maak onderscheid met wijncocktails

We kennen allemaal alcoholvrij bier, alcoholvrije wijn en mocktails. Een iets minder bekende in het rijtje is de wijncocktail: een heerlijk...

Lees meer
Gezondheid

Thee: een interessant alcoholvrij alternatief op ieder moment van de dag

Steeds meer gasten hebben tegenwoordig aandacht voor een gezonde en bewuste leefstijl. Je denkt er misschien niet meteen aan maar thee..

Lees meer
Voor chefs

Masterclass Nederlandse Vanille door Hidde de Brabander X Koppert Cress | woensdag 13 april 2022

ZiN Inspiratielab organiseert op woensdag 13 april i.s.m. Koppert Cress een Masterclass Nederlandse Vanille.

Lees meer
Trends & Travel

Werelds ondernemen

Trendwatcher Pim Pelser (Whysguys) neemt je in deze video mee in aansprekende voorbeelden als het gaat om Werelds ondernemen en geeft je tips om zelf nóg succesvoller te zijn!

Lees meer
Drank

Hoe kies je het perfecte wijnglas?

Het type glas wat je gebruikt voor een wijn heeft veel invloed om de beleving van de wijn. Barbara Verbeek geeft je in deze video tips over het perfecte wijnglas.

Lees meer
Jong Talent

Waar moet een succesvol concept aan voldoen? #HSBYT Hicks

Wat kunnen we van elkaar leren tijdens de coronacrisis? Volgens Sotiris staat of valt je zaak met het totaalconcept. In deze HSBYT legt hij uit hoe hij dat heeft aangepakt bij zijn nieuwste zaak Hicks.

Lees meer
Jong Talent

Hoe creëer je de optimale service? #HSBYT Hicks

Wat kunnen we van elkaar leren juist in deze moeilijke tijd? In deze aflevering van Horea School by Young Talent vertelt Sotiris van Hicks hoe je je kan onderscheiden met service.

Lees meer
Jong Talent

Hoe ga je als horecaprofessional om met de coronacrisis? #HSBYT Hicks

Het blijven zware tijden voor de horeca. Hoe houd je als ondernemer je hoofd boven het water? Sotiris, eigenaar van onder andere het concept Hicks in Amsterdam, geeft tips.

Lees meer
Jong Talent

Hoe zorg je voor een succesvol personeelsbeleid? #HSBYT Vigor

Een sterk personeelsbeleid is heel belangrijk. Zeker in tijden van crisis. De mannen van Vigor steken juist nu veel tijd in hun team. Benieuwd hoe ze dat doen? Bekijk de nieuwe HSBYT video.

Lees meer

Wij maken gebruik van cookies

Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen en kun je dankzij cookies informatie van onze website delen via social media. Lees meer over onze cookies in het Cookiestatement.

Door op 'Akkoord' te klikken accepteer je alle cookies.

Akkoord Cookie instellingen