Training Employer Branding: het succesvol vinden & binden van personeel

Medewerkers: waarom willen ze voor jou werken?
Omschrijving

Goede medewerkers zijn de drijvende kracht achter het succes van jouw horecazaak. Maar nu de banen voor het oprapen liggen, is het succesvol vinden en behouden van medewerkers moeilijker dan ooit. Hoe is jouw bedrijf onderscheidend en waarom willen medewerkers juist voor jou werken? Leer het tijdens de Training Employer Branding.


Employer branding is actueel?

In bijna alle branches is het inmiddels een probleem: het vinden van goed, gekwalificeerd, enthousiast personeel. En als je ze dan hebt gevonden, moet je ze ook nog zien te behouden. Dat is lastig, want samen met jouw concurrenten vis je in dezelfde vijver van (mogelijk nieuwe) medewerkers. En waarom zouden medewerkers juist voor jouw bedrijf kiezen? En hoe prikkel en enthousiasmeer je ze vervolgens om voor jou te blijven werken?


Dat beetje extra bieden

Door het juist toepassen van employer branding zet je een sterk merk neer voor jou en je medewerkers. Maar dat komt niet in één werkdag tot stand. Net als dat je aan jouw bedrijf moet bouwen, moet je bouwen aan employer branding. Door allereerst te weten waarvoor je überhaupt onderneemt. Weten je medewerkers dat ook? En delen zij deze visie? Weet en draag uit waar je voor staat. Zo ben je zelf jouw merk. En bied je net dat beetje extra dat (nieuwe) medewerkers zoeken!


De training Employer Branding bij ZiN

Tijdens de training Employer Branding ga je praktisch aan de slag met alle facetten die komen kijken bij employer branding. Dat begint bij jezelf. Door scherp te hebben wat jouw visie is voor je bedrijf. Kortom: jouw merk helder krijgen. Tijdens de training krijg je adviezen voor jouw merk en hoe je dit vertaalt naar aantrekkelijk werkgeverschap. Zodat nieuwe medewerkers bij jou willen werken. En niet onbelangrijk: zodat ze ook voor jou blijven werken! Na de training ga je met een flinke lading aanbevelingen naar huis, zodat je morgen al kunt starten met employer branding.

Programma

09:00 - 09:30 Ontvangst

09:30 - 10:00 Wat maakt jouw zaak bijzonder?

10:00 - 11:00 Medewerker ‘engagement’

11:00 - 11:15 Pauze

11:15 - 12:15 Samenstellen van de ideale medewerkersreis

12:15 - 13:00 Lunch

13:00 - 14:00 Onboarding programma – creëren

14:00 - 14:45 Medewerker-waardekaart samenstellen

14:45 - 15:00 Samenvatting & evaluatie

Wat levert het op?

  • Je krijgt inzicht in het belang van het creëren van een sterk merk als werkgever
  • Je leert wat ‘de reis van de medewerker’ precies is en wat jij kunt bieden om je medewerker gelukkig te houden op zijn of haar werkplek
  • Je stelt een eigen medewerker-waardekaart (Employee Value Proposition) op en je kunt morgen al aan de slag met alle actiepunten die dit oplevert

-----------

Kosten

  • Ticketprijs € 250

-----------

De trainer(s)
Jeff Dadema

De training wordt gegeven door Jeff Dadema, ervaren horeca- en leiderschapstrainer van Letsgoactive training groep. Met veel ervaring in de horeca en als trainer is hij als geen ander in staat jou te helpen groeien en het verschil te maken in gastbeleving en leiderschap.

Nicole de Leeuw

Nicole de Leeuw is een ervaren horeca- en leiderschapstrainer van Letsgoactive training groep. Met plezier en in een aangename sfeer daagt ze je uit om uit je comfort zone te stappen en te ontdekken wat je allemaal kunt!