De cijfers en kengetallen van Ron Fransen | Horeca Kengetallen

maandag, oktober 14, 2019 - 17:45
We nemen een kijkje in de boeken van horecaondernemer Ron Fransen. Eigenaar van publiekscatering Speys die op grote evenementen staat zoals Lowlands en Paaspop. Zijn belangrijkste lessen? Zorg voor schaalbaarheid en flexibiliteit.

Meer weten?

Schrijf je in voor een ZiN Training op het gebied van horeca kengetallen bij ZiN Inspiratielab.

Horeca Kengetallen

19 december 2016

Van huurprijs tot financiering: de kengetallen van een startende horecaondernemer

Hoe werkt dat eigenlijk, een horecazaak starten? Startende horecaondernemer Martin Dieleman neemt ons mee in zijn ondernemersontgroening.

Lees meer
Horeca Kengetallen

10 oktober 2018

'Met lagere marges zijn mijn zaken toekomstbestendiger'

Begin dit jaar opende Rolph een tweede zaak: Rolph's Deli. Hij leidt zijn twee zaken met een overtuigende aanpak: lage marges inbouwen voor...

Lees meer
Horeca Kengetallen

03 januari 2019

2x rekenen met wijn

Wijnen over de kop laten gaan of juist gaan voor lagere marges om verkoop te stimuleren? Laat je inspireren door voorbeelden uit de praktijk...

Lees meer