Coffee Bean! Coffee Bean! Coffee Bean! Chocolate! Chocolate! Chocolate! Chocolate! Chocolate! Chocolate!

Welkom bij ZiN

Ben jij er klaar voor nieuwe inspiratie & nieuwe ontmoetingen?

ZiN BlogZiN Trainingen

53 resultaten

Horeca Kengetallen

28 augustus 2021

Personeelskosten: hoe hoog mogen ze zijn?

Hoeveel kosten mag je maximaal kwijt zijn aan personeel? Over welk percentage nu gezond is voor je horecabedrijf zijn de meningen verdeeld.

Lees meer
Horeca Kengetallen

23 mei 2021

Wat is de ideale huurprijs voor een pand?

De locatie van horeca bepaalt voor een groot deel het succes. Hoeveel mag je aan een locatie kwijt zijn?

Lees meer
Horeca Kengetallen

25 april 2021

Hoe bepaal je de verkoopprijs van een gerecht?

De verkoopprijs is belangrijk. Het zorgt voor de juiste marge, voor winst en het kan een marketinginstrument zijn. Maar hoe bepaal je je...

Lees meer
Horeca Kengetallen

04 juni 2020

Horeca Kengetallen: zó zorg je dat elke gast rendabel wordt

Nu de horeca weer langzaam opstart is het belangrijk om zo slim mogelijk in te kopen. Het doel? Je winst op peil houden of je verlies...

Lees meer
Horeca Kengetallen

Cijfers en kengetallen van Yvonne van Zuijlen

We nemen een kijkje in de boeken van het vernieuwde Hotel Kamerduinen. Onderdeel van de Zeeuwse hotelgroep de Amadore. De key tot succes? Volgens Yvonne: "Zie je concurrent als partner om daardoor nog meer publiek aan te trekken".

Lees meer
Horeca Kengetallen

04 december 2019

Je eigen zaak starten? 5x aan geld komen

Hoe je aan voldoende kapitaal komt om je ondernemersdroom werkelijkheid te maken? We zetten een paar opties op een rij.

Lees meer
Horeca Kengetallen

De cijfers en kengetallen van Ron Fransen | Horeca Kengetallen

We nemen een kijkje in de boeken van horecaondernemer Ron Fransen. Eigenaar van publiekscatering Speys die op grote evenementen staat zoals Lowlands en Paaspop. Zijn belangrijkste lessen? Zorg voor schaalbaarheid en flexibiliteit.

Lees meer
Horeca Kengetallen

Horeca Kengetallen: Extra service zorgt voor hogere bestedingen

Bij Dirk doen ze het net even anders. Het restaurant heeft namelijk geen menukaart en de wijnbar kan stunten met de prijzen per fles. Hoe ze dat doen en volhouden?

Lees meer
Horeca Kengetallen

Horeca Kengetallen: Zó verdient Basiliek een mooie omzet met een 38-urige werkweek?

Rik Jansma van Restaurant Basiliek kijkt kritisch naar marges en inslag. Maar hij zorgt ook dat zijn gasten lekker kunnen eten en genieten. Ontdek in de video hoe hij dat doet.

Lees meer