Horeca School by Young Talent: haal het beste uit je medewerkers

maandag, september 30, 2019 - 11:15

In de serie ‘Horeca School by Young Talent’ leer je van professionals. Zij delen hun tips en tricks voor praktische zaken én ondernemerschap. Hoe kun je het beste omgaan met inkoop? In deze video: hoe stimuleer je de ontwikkeling van je medewerkers? Camille Oostwegel jr. legt het uit.

Ondernemerschap

13 november 2019

5 tips om tijd te besparen in de keuken

Met mise-en-place en de juiste apparatuur zorg je natuurlijk dat je tijd bespaart, maar er zijn ook andere mogelijkheden..

Lees meer
Ondernemerschap

01 december 2017

Jermain de Rozario kookt met het motto: 'Als je uniek wil zijn, moet je koken vanuit je eigen ik'.

Jonge chef-kok/ondernemer Jermain de Rozario schitterde in de NPO serie 'Nieuwe Garde'. Belangrijk voor hem? Kijk naar anderen en voorkom...

Lees meer
Ondernemerschap

13 april 2019

We houden de merken bewust gescheiden

Een interview met Jean-Marc Beaumont, een van de eigenaars van Twin Peaks Hospitality, over het combineren van meerdere concepten...

Lees meer