Horeca School by Young Talent: hoe zet je een nieuw concept in de markt?

maandag, september 30, 2019 - 10:18

In de serie ‘Horeca School by Young Talent’ leer je van professionals. Zij delen hun tips en tricks voor praktische zaken én ondernemerschap. Hoe bereik je een jong publiek? En hoe zet je social media in? In deze video: hoe zet je een nieuw concept in de markt? Jessica van Boven legt uit. 

26 februari 2015

Zó bind je goed: 5 lessen over Agar in de keuken

In dit artikel leer je meer over Agar en hoe je het zelf gemakkelijk kunt toepassen in gerechten.

Lees meer

28 december 2017

3D Food printing, kans of bedreiging?

We leven in een bijzondere tijd. De technologische ontwikkelingen in de wereld volgen elkaar in rap tempo op. In de wereld van food is dat...

Lees meer

05 oktober 2017

Warm en koud roken op de bbq - óók in de winter!

Ooit werd vlees en vis gerookt om het goed te kunnen conserveren; tegenwoordig doen we het meer voor die heerlijk rokerige smaak. Dat kan...

Lees meer