Horeca School by Young Talent: hoe zet je een nieuw concept in de markt?

maandag, september 30, 2019 - 10:18

In de serie ‘Horeca School by Young Talent’ leer je van professionals. Zij delen hun tips en tricks voor praktische zaken én ondernemerschap. Hoe bereik je een jong publiek? En hoe zet je social media in? In deze video: hoe zet je een nieuw concept in de markt? Jessica van Boven legt uit. 

07 mei 2018

De ins en outs van 3D foodprinten

3D foodprinten heeft de toekomst! Chef-kok Jan Smink, bekend van zijn deelname aan de Bocuse d'Or, experimenteert er volop mee.

Lees meer

23 september 2019

4x afkijken in het buitenland

Meer gasten aantrekken op rustige tijden of de drukte beter verspreiden? Er zijn tal van slimme oplossingen. Check ze hier!

Lees meer

26 juli 2017

GOOGLE: FOOD CARE(S)

Bij Google geloven ze dat 'Food at the heart is of Googles culture'. We nemen je mee in de werkwijze van Google en de visie van Stijn...

Lees meer