Horeca School by Young Talent: hoe zet je een nieuw concept in de markt?

maandag, september 30, 2019 - 10:18

In de serie ‘Horeca School by Young Talent’ leer je van professionals. Zij delen hun tips en tricks voor praktische zaken én ondernemerschap. Hoe bereik je een jong publiek? En hoe zet je social media in? In deze video: hoe zet je een nieuw concept in de markt? Jessica van Boven legt uit. 

07 mei 2018

De ins en outs van 3D foodprinten

3D foodprinten heeft de toekomst! Chef-kok Jan Smink, bekend van zijn deelname aan de Bocuse d'Or, experimenteert er volop mee.

Lees meer

17 augustus 2019

De surrealistische combinatie van rooftopbar en kunstdoolhof bij Doloris

Eén van de grootste rooftopbars van de Benelux met een 360 graden view over de stad en in niets standaard.

Lees meer

10 september 2019

Hoe Happyhappyjoyjoy culinair blijft experimenteren

Als executive chef heeft Joost de Bruijn de leiding over de drie vestigingen van de Amsterdamse hotspot Happyhappyjoyjoy.

Lees meer