Horeca School by Young Talent: hoe zet je een nieuw concept in de markt?

maandag, september 30, 2019 - 10:18

In de serie ‘Horeca School by Young Talent’ leer je van professionals. Zij delen hun tips en tricks voor praktische zaken én ondernemerschap. Hoe bereik je een jong publiek? En hoe zet je social media in? In deze video: hoe zet je een nieuw concept in de markt? Jessica van Boven legt uit. 

23 september 2019

Je sterk specialiseren is óók een manier om onderscheidend te zijn

Trendy 'freakshakes' in het Schnitzelparadies, dat bleek een mismatch. Sanne Cox vertelt.

Lees meer

28 december 2017

3D Food printing, kans of bedreiging?

We leven in een bijzondere tijd. De technologische ontwikkelingen in de wereld volgen elkaar in rap tempo op. In de wereld van food is dat...

Lees meer

17 augustus 2019

De surrealistische combinatie van rooftopbar en kunstdoolhof bij Doloris

Eén van de grootste rooftopbars van de Benelux met een 360 graden view over de stad en in niets standaard.

Lees meer