Horeca School by Young Talent: hoe zet je een nieuw concept in de markt?

maandag, september 30, 2019 - 10:18

In de serie ‘Horeca School by Young Talent’ leer je van professionals. Zij delen hun tips en tricks voor praktische zaken én ondernemerschap. Hoe bereik je een jong publiek? En hoe zet je social media in? In deze video: hoe zet je een nieuw concept in de markt? Jessica van Boven legt uit. 

18 november 2017

8 tips om het verschil te maken op een bord

In dit artikel 8 trips and tricks om je kaart en gerechten op eenvoudige en orginele wijze een onderscheidende twist mee te geven

Lees meer

05 november 2018

Van kop tot staart werken is veel eenvoudiger dan ik dacht

Bjorn Massop van Hotel Villa Ruimzicht werkt het liefst met hele delen in de keuken. Dat is niet alleen heel leerzaam voor zijn personeel...

Lees meer

28 december 2017

3D Food printing, kans of bedreiging?

We leven in een bijzondere tijd. De technologische ontwikkelingen in de wereld volgen elkaar in rap tempo op. In de wereld van food is dat...

Lees meer