Coffee Bean! Coffee Bean! Coffee Bean! Chocolate! Chocolate! Chocolate! Chocolate! Chocolate! Chocolate!

Welkom bij ZiN

Ben jij er klaar voor nieuwe inspiratie & nieuwe ontmoetingen?

ZiN BlogZiN Trainingen

26 resultaten

Horeca School by Young Talent: hoe kun je internationaal groeien?

Hoe zet je een crowdfundingcampagne op en hoe creeer je een succesvol HR beleid? In deze video: Hoe kun je internationaal groeien? Sven legt het uit!

Lees meer

Horeca School by Young Talent: hoe word je succesvol met crowdfunding?

Wat is goede marketing en hoe ga je om met internationale groei? In deze video: Jos legt uit hoe je als horecaondernemer succesvol wordt door middel van een crowdfunding-campagne.

Lees meer

Horeca School by Young Talent: hoe zet je een nieuw concept in de markt?

Hoe bereik je een jong publiek? En hoe zet je social media in? In deze video: hoe zet je een nieuw concept in de markt? 

Lees meer

23 september 2019

Je sterk specialiseren is óók een manier om onderscheidend te zijn

Trendy 'freakshakes' in het Schnitzelparadies, dat bleek een mismatch. Sanne Cox vertelt.

Lees meer

23 september 2019

4x afkijken in het buitenland

Meer gasten aantrekken op rustige tijden of de drukte beter verspreiden? Er zijn tal van slimme oplossingen. Check ze hier!

Lees meer

10 september 2019

Hoe Happyhappyjoyjoy culinair blijft experimenteren

Als executive chef heeft Joost de Bruijn de leiding over de drie vestigingen van de Amsterdamse hotspot Happyhappyjoyjoy.

Lees meer

17 augustus 2019

De surrealistische combinatie van rooftopbar en kunstdoolhof bij Doloris

Eén van de grootste rooftopbars van de Benelux met een 360 graden view over de stad en in niets standaard.

Lees meer

25 juli 2019

360 graden: de nieuwe trend in uit eten gaan

Dinner in Motion is de voorloper in de trend van eatertainment. Digitaal dineren. Een twee uur durende show gecombineerd met shared dining...

Lees meer

04 juli 2019

3x restaurants die het helemaal anders doen

Beleving maakt het verschil. Sommige restaurants gaan daarin nét wat verder. Bijvoorbeeld deze inspirerende voorbeelden uit landen dichtbij.

Lees meer

04 mei 2019

WOODS: blijven verrassen tot in de details

'Bij WOODS trakteren sferen, geuren en smaken elke gast op een warm onthaal.' Maar het is vooral de extra aandacht voor de allerkleinste...

Lees meer

13 december 2018

5 trends van dit moment (en hoe je erop inspeelt)

Trends zijn er natuurlijk niet om blindelings te volgen. Maar het is wel verstandig rekening te houden met wat er om je heen gebeurt. Omdat...

Lees meer

17 november 2018

Innoveren met meesterwerken

Creative chef Robert Danse en marketing manager Jorg Wiltink van Maison van den Boer vertellen hoe zij als cateraar inzetten op innovatie en...

Lees meer