Horeca Kengetallen: Extra service zorgt voor hogere bestedingen

maandag, september 30, 2019 - 15:37
Bij Dirk doen ze het net even anders. Het restaurant heeft namelijk geen menukaart en de wijnbar kan stunten met de prijzen per fles. Hoe ze dat doen en volhouden? Volgens eigenaar Dirk Hover is dat een kwestie van slim inkopen. ‘We kunnen elk moment reageren op aanbiedingen.

Meer weten?

Schrijf je in voor een ZiN Training op het gebied van horeca kengetallen bij ZiN Inspiratielab.

Horeca Kengetallen

19 december 2016

Van huurprijs tot financiering: de kengetallen van een startende horecaondernemer

Hoe werkt dat eigenlijk, een horecazaak starten? Startende horecaondernemer Martin Dieleman neemt ons mee in zijn ondernemersontgroening.

Lees meer
Horeca Kengetallen

17 september 2018

Omgaan met personeel: 4 basistips

Gemotiveerde medewerkers zorgen voor tevreden gasten, en dus voor een bloeiend bedrijf. Hoe je meer haalt uit je personeelsbeleid?

Lees meer