Horeca Kengetallen: Extra service zorgt voor hogere bestedingen

maandag, september 30, 2019 - 15:37
Bij Dirk doen ze het net even anders. Het restaurant heeft namelijk geen menukaart en de wijnbar kan stunten met de prijzen per fles. Hoe ze dat doen en volhouden? Volgens eigenaar Dirk Hover is dat een kwestie van slim inkopen. ‘We kunnen elk moment reageren op aanbiedingen.

Meer weten?

Schrijf je in voor een ZiN Training op het gebied van horeca kengetallen bij ZiN Inspiratielab.

Horeca Kengetallen

06 december 2018

'Voldoende marge ondanks scherpe prijzen'

Anderhalf jaar geleden startte Tim Lubbers (26) zijn Eetkamer Everydays. Een interview met hem over topkwaliteit tegen scherpe prijzen en...

Lees meer
Horeca Kengetallen

20 september 2017

Zó verdient Basiliek een mooie omzet met een 38-urige werkweek

Rik Jansma van Restaurant Basiliek kijkt kritisch naar marges en inslag. Maar hij zorgt ook dat zijn gasten lekker en genoeg te eten krijgen...

Lees meer