Horeca Kengetallen: Zó verdient Basiliek een mooie omzet met een 38-urige werkweek?

maandag, september 30, 2019 - 15:13
Rik Jansma van Restaurant Basiliek kijkt kritisch naar marges en inslag. Maar hij zorgt ook dat zijn gasten lekker kunnen eten en genieten. Ontdek in de video hoe hij dat doet.
 

Meer weten?

Schrijf je in voor een ZiN Training op het gebied van horeca kengetallen bij ZiN Inspiratielab.

Horeca Kengetallen

19 juni 2019

Mijn vleesworkshop is goed voor 10 procent van de omzet'

Twaalf jaar geleden kocht Hans Ulijn een prachtig monumentaal pand in IJzendijke (Zeeuws-Vlaanderen). Hij verbouwde het pand tot een luxe...

Lees meer
Horeca Kengetallen

04 juli 2017

'Winst maken? Bereken álles door met een stopwatch en maatlepels'

Broer en zus Wietzel wisten het Amerikaanse concept Poké Bowl - sushi ingrediënten in een soepkom - uit te rollen in Nederland. Ze openden...

Lees meer
Horeca Kengetallen

15 november 2017

'Acties? Pure marktverzieking'

Sterrenrestaurant Sense in Den Bosch verhuisde onlangs naar een grotere locatie. Het geheim? Eigenaar Dennis Middeldorp (39): 'Ik verdien...

Lees meer