Horeca Kengetallen: Zó verdient Basiliek een mooie omzet met een 38-urige werkweek?

maandag, september 30, 2019 - 15:13
Rik Jansma van Restaurant Basiliek kijkt kritisch naar marges en inslag. Maar hij zorgt ook dat zijn gasten lekker kunnen eten en genieten. Ontdek in de video hoe hij dat doet.
 

Meer weten?

Schrijf je in voor een ZiN Training op het gebied van horeca kengetallen bij ZiN Inspiratielab.

Horeca Kengetallen

25 juli 2018

'Een marge van 75 procent dankzij gerechten met een beleving'

Stravinsky is dagelijks bezig met de beleving van haar gasten. Het hotel-restaurant positioneert zich ermee en ziet het ook als dé manier om...

Lees meer
Horeca Kengetallen

18 juli 2017

Kamerbezetting is het allerbelangrijkste kengetal'

Bij Restaurant, Hotel & Spa Savarin in Rijswijk draait het om een optimale bezetting. Omzet is cruciaal voor eigenaar Patrick van Zuiden...

Lees meer
Horeca Kengetallen

06 december 2018

'Voldoende marge ondanks scherpe prijzen'

Anderhalf jaar geleden startte Tim Lubbers (26) zijn Eetkamer Everydays. Een interview met hem over topkwaliteit tegen scherpe prijzen en...

Lees meer