Horeca Kengetallen: Zó verdient Basiliek een mooie omzet met een 38-urige werkweek?

maandag, september 30, 2019 - 15:13
Rik Jansma van Restaurant Basiliek kijkt kritisch naar marges en inslag. Maar hij zorgt ook dat zijn gasten lekker kunnen eten en genieten. Ontdek in de video hoe hij dat doet.
 

Meer weten?

Schrijf je in voor een ZiN Training op het gebied van horeca kengetallen bij ZiN Inspiratielab.

Horeca Kengetallen

24 mei 2017

Binnen een jaar winstgevend? Déze ondernemer weet hoe!

Onno Pel (36) en zijn compagnon ontwikkelden zes jaar geleden het franchiseconcept Charme Hotels. Ze maakten meerdere hotels op de rand van...

Lees meer
Horeca Kengetallen

04 juli 2017

'Winst maken? Bereken álles door met een stopwatch en maatlepels'

Broer en zus Wietzel wisten het Amerikaanse concept Poké Bowl - sushi ingrediënten in een soepkom - uit te rollen in Nederland. Ze openden...

Lees meer
Horeca Kengetallen

28 december 2018

'Onze broodwebshop houdt de omzet stabieler'

Cateren is een aparte tak van sport. De personeelskosten zijn vaak hoog en het is lastig om de omzet stabiel te houden. Maar cateraar Jeroen...

Lees meer