Horeca School by Young Talent: hoe kun je internationaal groeien?

maandag, september 30, 2019 - 12:08

In de serie ‘Horeca School by Young Talent’ leer je van professionals. Zij delen hun tips en tricks voor praktische zaken én ondernemerschap. Hoe zet je een crowdfundingcampagne op en hoe creeer je een succesvol HR beleid? In deze video: Hoe kun je internationaal groeien? Sven legt het uit!

28 december 2017

3D Food printing, kans of bedreiging?

We leven in een bijzondere tijd. De technologische ontwikkelingen in de wereld volgen elkaar in rap tempo op. In de wereld van food is dat...

Lees meer

10 september 2019

Hoe Happyhappyjoyjoy culinair blijft experimenteren

Als executive chef heeft Joost de Bruijn de leiding over de drie vestigingen van de Amsterdamse hotspot Happyhappyjoyjoy.

Lees meer

31 juli 2021

Een pop-uprestaurant als oefenruimte

Vanuit een pop-uprestaurant bij IJsselcentrale Harculo in Zwolle, bereiden Glenn Mosterd en Seb Dokman zich voor op de definitieve versie...

Lees meer