Horeca School by Young Talent: hoe kun je internationaal groeien?

maandag, september 30, 2019 - 12:08

In de serie ‘Horeca School by Young Talent’ leer je van professionals. Zij delen hun tips en tricks voor praktische zaken én ondernemerschap. Hoe zet je een crowdfundingcampagne op en hoe creeer je een succesvol HR beleid? In deze video: Hoe kun je internationaal groeien? Sven legt het uit!

07 mei 2018

De ins en outs van 3D foodprinten

3D foodprinten heeft de toekomst! Chef-kok Jan Smink, bekend van zijn deelname aan de Bocuse d'Or, experimenteert er volop mee.

Lees meer

26 oktober 2017

Duurzaamheid is geen begrip maar een mindset

Stayokay Utrecht-Centrum is ruim een jaar geleden geopend en maakt deel uit van de 22 Stayokay hostels in Nederland. Duurzaamheid speelt in...

Lees meer

17 november 2018

Innoveren met meesterwerken

Creative chef Robert Danse en marketing manager Jorg Wiltink van Maison van den Boer vertellen hoe zij als cateraar inzetten op innovatie en...

Lees meer