Horeca School by Young Talent: hoe kun je internationaal groeien?

maandag, september 30, 2019 - 12:08

In de serie ‘Horeca School by Young Talent’ leer je van professionals. Zij delen hun tips en tricks voor praktische zaken én ondernemerschap. Hoe zet je een crowdfundingcampagne op en hoe creeer je een succesvol HR beleid? In deze video: Hoe kun je internationaal groeien? Sven legt het uit!

10 september 2018

Foodconcepten met ballen

Begin augustus opende Deliveroo haar eigen keuken in de nieuwe foodhall Mooie Boules in Amsterdam-Oost. Een combinatie van een Jeu de boules...

Lees meer

17 november 2018

Innoveren met meesterwerken

Creative chef Robert Danse en marketing manager Jorg Wiltink van Maison van den Boer vertellen hoe zij als cateraar inzetten op innovatie en...

Lees meer

10 september 2019

Hoe Happyhappyjoyjoy culinair blijft experimenteren

Als executive chef heeft Joost de Bruijn de leiding over de drie vestigingen van de Amsterdamse hotspot Happyhappyjoyjoy.

Lees meer