Horeca School by Young Talent: hoe word je succesvol met crowdfunding?

maandag, september 30, 2019 - 12:02

In de serie ‘Horeca School by Young Talent’ leer je van professionals. Zij delen hun tips en tricks voor praktische zaken én ondernemerschap. Wat is goede marketing en hoe ga je om met internationale groei? In deze video: Jos legt uit hoe je als horecaondernemer succesvol wordt door middel van een crowdfunding-campagne.

10 september 2019

Hoe Happyhappyjoyjoy culinair blijft experimenteren

Als executive chef heeft Joost de Bruijn de leiding over de drie vestigingen van de Amsterdamse hotspot Happyhappyjoyjoy.

Lees meer

26 februari 2015

Zó bind je goed: 5 lessen over Agar in de keuken

In dit artikel leer je meer over Agar en hoe je het zelf gemakkelijk kunt toepassen in gerechten.

Lees meer

04 juli 2019

3x restaurants die het helemaal anders doen

Beleving maakt het verschil. Sommige restaurants gaan daarin nét wat verder. Bijvoorbeeld deze inspirerende voorbeelden uit landen dichtbij.

Lees meer