Horeca School by Young Talent: hoe zorg je voor een succesvolle samenwerking?

maandag, september 30, 2019 - 13:47

In de serie ‘Horeca School by Young Talent’ leer je van professionals. Zij delen hun tips en tricks voor praktische zaken én ondernemerschap. Hoe zorg je voor een goede samenwerking en hoe kies je de goede locatie? In deze video: hoe zorg je voor een succesvolle samenwerking? Robert legt het uit.

Ondernemerschap

24 september 2019

Volledig cashless werken biedt alleen maar voordelen

Volledig cashless werken. Drie keer per jaar van interieur wisselen. En het belang van inspelen op de vrouwelijke gast.

Lees meer
Ondernemerschap

09 februari 2019

Al die publiciteit kwam echt als een verrassing

In zeven maanden tijd van nul naar 34 couverts. En van onbekend naar 12 punten in de Gault Millau. Bram Roelofs maakt met Restaurant Cuisson...

Lees meer

31 juli 2021

Een pop-uprestaurant als oefenruimte

Vanuit een pop-uprestaurant bij IJsselcentrale Harculo in Zwolle, bereiden Glenn Mosterd en Seb Dokman zich voor op de definitieve versie...

Lees meer