4 tips van Theo Burger over verbouwen

1 minuut
'21 jaar routine in de prullenbak zorgt voor meer omzet', dat is de kop van het interview met Theo Burger. Hij stond eveneens al zo lang aan het roer van De Beurs in Utrecht, en toen ze gingen verbouwen veranderde niet alleen het interieur. Hieronder geeft hij je 4 tips wanneer het gaat om verbouwen.

Maak gebruik van extra ruimtes

'Maak de extra ruimtes beschikbaar voor vergaderingen of proeverijen. Dit werkt omzetverhoging en geeft nieuwe krachten de kans om direct ervaring op te doen, zodat ze in de zomer volledig kunnen meedraaien.'

Gebruik je netwerk

Vraag bevriende horecaondernemers of ze een tijdelijke werkplek hebben voor je medewerkers tijdens een lange verbouwing. Zo hebben ze toch een inkomen en weet je zeker dat ze niet vertrekken.

Kies een focuspunt

Een duidelijke focus qua kaart zorgt voor efficiënter werk in de keuken en meer herkenbaarheid bij je gasten.

Denk aan de toekomst

Leg tijdens je verbouwing altijd een grotere (elektrische) infrastructuur aan dan nodig. Mocht je in de toekomst meer of nieuwere apparatuur toevoegen, dan heb je in ieder geval genoeg stroom- en internetpunten.

Meer weten?

Schrijf je in voor een ZiN Training op het gebied van ondernemerschap bij ZiN Inspiratielab.

Ondernemerschap

15 september 2018

Deze lessen leer je wanneer je een strandtent opent in het hoogseizoen

Joost is een geboren horecaondernemer: hij beheert al vier jaar een strandpaviljoen op Texel, maar wilde hij graag nóg iets unieks...

Lees meer
Ondernemerschap

04 maart 2020

Deze ondernemer runt twee zaken met een ster

Hij runt twee restaurants met een ster en is bezig met zijn derde zaak. Ondernemer Danny Kovacevic vertelt over versterkende concepten en...

Lees meer
Ondernemerschap

04 februari 2021

Goed voorbereid op het terrasseizoen: vijf tips

Je terras is het visitekaartje van je zaak. Met de juiste voorbereiding maak je een vliegende start en haal je straks nóg meer uit je terras...

Lees meer