4 tips van Theo Burger over verbouwen

2 minuten
Theo Burger stond 22 jaar lang aan het roer van De Beurs in Utrecht, en toen ze gingen verbouwen veranderde niet alleen het interieur. Hij geeft 4 tips!
'21 jaar routine in de prullenbak zorgt voor meer omzet', dat is de kop van het interview met Theo Burger. Hij stond eveneens al zo lang aan het roer van De Beurs in Utrecht, en toen ze gingen verbouwen veranderde niet alleen het interieur. Hieronder geeft hij je 4 tips wanneer het gaat om verbouwen.

[article-link id="25317" target="_blank" position="aligncenter" ]

Maak gebruik van extra ruimtes


'Maak de extra ruimtes beschikbaar voor vergaderingen of proeverijen. Dit werkt omzetverhoging en geeft nieuwe krachten de kans om direct ervaring op te doen, zodat ze in de zomer volledig kunnen meedraaien.'

Gebruik je netwerk


Vraag bevriende horecaondernemers of ze een tijdelijke werkplek hebben voor je medewerkers tijdens een lange verbouwing. Zo hebben ze toch een inkomen en weet je zeker dat ze niet vertrekken.

Kies een focuspunt


Een duidelijke focus qua kaart zorgt voor efficiënter werk in de keuken en meer herkenbaarheid bij je gasten.

Denk aan de toekomst


Leg tijdens je verbouwing altijd een grotere (elektrische) infrastructuur aan dan nodig. Mocht je in de toekomst meer of nieuwere apparatuur toevoegen, dan heb je in ieder geval genoeg stroom- en internetpunten.

Mark Gratama van ML in Haarlem ging van 'enkel' sterrenrestaurant naar een multifunctioneel bedrijf. Ook hij geeft tips, en die lees je hier!

[article-link id="24891" target="_blank" position="aligncenter" ]
Ondernemerschap

07 april 2018

Robbin Ruzette maakt van café Lenartz een fine dining-restaurant

De ambitie ooit op eigen benen te staan, doet Robbin Ruzette besluiten Lenartz Oisterwijk over te nemen van zijn ouders. Wat dan nog een...

Lees meer
Ondernemerschap

07 december 2017

Succesvol ondernemen doe je met deze tips: deel 2

Op de Horecava 2018 staat pop-up restaurant Bar O, het winnende concept van de Nationale RestaurantPITCH. Op Foodbrigade delen wij alle...

Lees meer
Ondernemerschap

28 november 2017

In 4 stappen de perfecte online menukaart

In dit artikel worden de 4 stappen uitgelegd hoe je een goede en duidelijke online menukaart maakt.

Lees meer

Wij maken gebruik van cookies

Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen en kun je dankzij cookies informatie van onze website delen via social media. Lees meer over onze cookies in het Cookiestatement.

Door op 'Akkoord' te klikken accepteer je alle cookies.

Akkoord Cookie instellingen