4 tips van Theo Burger over verbouwen

1 minuut
'21 jaar routine in de prullenbak zorgt voor meer omzet', dat is de kop van het interview met Theo Burger. Hij stond eveneens al zo lang aan het roer van De Beurs in Utrecht, en toen ze gingen verbouwen veranderde niet alleen het interieur. Hieronder geeft hij je 4 tips wanneer het gaat om verbouwen.

Maak gebruik van extra ruimtes

'Maak de extra ruimtes beschikbaar voor vergaderingen of proeverijen. Dit werkt omzetverhoging en geeft nieuwe krachten de kans om direct ervaring op te doen, zodat ze in de zomer volledig kunnen meedraaien.'

Gebruik je netwerk

Vraag bevriende horecaondernemers of ze een tijdelijke werkplek hebben voor je medewerkers tijdens een lange verbouwing. Zo hebben ze toch een inkomen en weet je zeker dat ze niet vertrekken.

Kies een focuspunt

Een duidelijke focus qua kaart zorgt voor efficiënter werk in de keuken en meer herkenbaarheid bij je gasten.

Denk aan de toekomst

Leg tijdens je verbouwing altijd een grotere (elektrische) infrastructuur aan dan nodig. Mocht je in de toekomst meer of nieuwere apparatuur toevoegen, dan heb je in ieder geval genoeg stroom- en internetpunten.

Meer weten?

Schrijf je in voor een ZiN Training op het gebied van ondernemerschap bij ZiN Inspiratielab.

Ondernemerschap

23 augustus 2017

Door (te) hoge personeelskosten kan Bie de Tantes excelleren

Bie de Tantes betaalt een hoog percentage aan personeelskosten. Wat krijgen ze daar voor terug?

Lees meer
Ondernemerschap

12 december 2019

De wet arbeidsmarkt in balans komt eraan en dit ga je er van merken

Per 1 januari is WAB ingegaan. De grootste veranderingen op een rij.

Lees meer
Ondernemerschap

02 september 2019

De koks boden zich vanzelf aan

Het moet iets worden wat Den Bosch nog niet kent. Afwijkend van de Bossche horeca.

Lees meer