4 tips van Theo Burger over verbouwen

1 minuut
'21 jaar routine in de prullenbak zorgt voor meer omzet', dat is de kop van het interview met Theo Burger. Hij stond eveneens al zo lang aan het roer van De Beurs in Utrecht, en toen ze gingen verbouwen veranderde niet alleen het interieur. Hieronder geeft hij je 4 tips wanneer het gaat om verbouwen.

Maak gebruik van extra ruimtes

'Maak de extra ruimtes beschikbaar voor vergaderingen of proeverijen. Dit werkt omzetverhoging en geeft nieuwe krachten de kans om direct ervaring op te doen, zodat ze in de zomer volledig kunnen meedraaien.'

Gebruik je netwerk

Vraag bevriende horecaondernemers of ze een tijdelijke werkplek hebben voor je medewerkers tijdens een lange verbouwing. Zo hebben ze toch een inkomen en weet je zeker dat ze niet vertrekken.

Kies een focuspunt

Een duidelijke focus qua kaart zorgt voor efficiënter werk in de keuken en meer herkenbaarheid bij je gasten.

Denk aan de toekomst

Leg tijdens je verbouwing altijd een grotere (elektrische) infrastructuur aan dan nodig. Mocht je in de toekomst meer of nieuwere apparatuur toevoegen, dan heb je in ieder geval genoeg stroom- en internetpunten.

Meer weten?

Schrijf je in voor een ZiN Training op het gebied van ondernemerschap bij ZiN Inspiratielab.

Ondernemerschap

25 oktober 2019

Vier Hoog: 'Succes maakt ons nog meer gedreven'

Vier Hoog is dé plek voor een ontspannen uitje voor iedereen. Of eigenlijk: zijn de plekken. De doelstelling: elk jaar een nieuwe vestiging.

Lees meer
Ondernemerschap

10 oktober 2019

Hoe I-Cooks horecazaken aan koks helpt

Mathijs Gielen (De Staat) helpt met zijn nieuwe uitzendorganisatie I-Cooks mede-horecaondernemers koks te vinden.

Lees meer
Ondernemerschap

21 juli 2018

Danny treedt bij Het Bosch Amsterdam in voetsporen vader Ferry

Danny is de nieuwe eigenaar van Het Bosch bij the @Waterfront in Amsterdam. Na 38 jaar neemt hij in het restaurant aan de jachthaven het...

Lees meer