In drie stappen goed voorbereid op kerst!

2 minuten
De sleutel tot een succesvolle decembermaand is een goede voorbereiding. Op tijd beginnen met de voorbereidingen voor kerst is de basis voor succes. Als je slim bent ga je nú aan de slag. In deze blog helpen we in drie stappen op weg naar een succesvolle decembermaand. 

1 Bepaal je kerstarrangement

Stap 1 van de voorbereiding voor kerst is: bepaal je kerstarrangement. Waar verras jij de gasten deze feestdagen mee? Zorg ervoor dat je kerstarrangement zo aantrekkelijk is dat gasten er hoe dan ook voor kiezen op deze kerst in jouw vaak te vieren. Als je weet wat je gaat serveren kun je je gasten hiermee verleiden. In deze blog 10 culinaire voorbereidingstips van Sietse Blummel (Executive chef ZiN Inspiratielab).

2 Promoot je een kerstarrangement online

Zet je website en sociale media kanalen in om ervoor te zorgen dat met kerst alle tafels bezet zijn. Mitchell Ling, mede-eigenaar van The Fully Bookers, geeft zeven tips voor online promotie van je kerstarrangement:

Hoe promoot je een kerstarrangement online?

3 Werk samen tijdens de feestdagen

Tijdens de feestdagen moet je er voor zorgen dat alles op rolletjes loopt. Als verlengstuk van de keuken en aanspreekpunt voor de gasten is de zwarte briga

de dan minstens zo belangrijk. Panny van Leeuwen, restaurantmanager van El Puente in Eindhoven, deelt in deze blog haar visie en ervaringen en benadrukt de kracht van een goede samenwerking. 

Meer weten?

Schrijf je in voor een ZiN Training op het gebied van ondernemerschap bij ZiN Inspiratielab.