Groots in genieten
80 resultaten
21 januari 2017
Wijn bij Stijn ontving de aanmoedigingsprijs voor Beste Wijnbar 2016. Ze hebben geen vaste wijnkaart en ze geloven niet in wijn - spijs...
Lees meer04 juni 2019
Hij noemt zichzelf geen sommelier, maar een wijn-nerd. Julian Cleton runt inmiddels twee wijnbars. Twee totaal verschillende concepten die...
Lees meer22 juli 2019
Meer succes halen uit je wijn- of bierverkoop? Dat gaat om veel meer dan kwaliteitswijnen en -bieren op de kaart. Laat je inspireren door...
Lees meerVergroot je wijnkennis zodat je (nog) succesvoller wordt in het adviseren over en verkopen van wijn.
Bekijk trainingOntdek samen met Cees van Casteren (Master of Wine) de geheimen van het wijnproeven zodat jij én je gasten hier nog succesvoller in worden.
Bekijk training03 januari 2019
Wijnen over de kop laten gaan of juist gaan voor lagere marges om verkoop te stimuleren? Laat je inspireren door voorbeelden uit de praktijk...
Lees meer29 juni 2018
Aziatische cocktails zijn geschikt voor ieder moment van de dag. Geïnspireerd op smaken uit de Aziatische keuken. Mixologist Dyan Tjon op...
Lees meer19 november 2016
High-end catering, workshops een restaurant en de meest exclusieve wijnvoorraad van heel Nederland. Dat is wat Wilco van den Baar dagelijks...
Lees meer09 augustus 2022
In deze blog vertelt register vinoloog Claudia van Dongen vijf belangrijke punten over wijn-spijs combinaties waar je rekening mee moet...
Lees meer09 augustus 2022
Wil jij jouw wijnomzet een boost geven? In deze blog legt register vinoloog Claudia van Dongen de basics uit hoe je dat doet.
Lees meer