Cijfers en kengetallen van Yvonne van Zuijlen

donderdag, februari 27, 2020 - 14:49
We nemen een kijkje in de boeken van het vernieuwde Hotel De Kamerduinen. Onderdeel van de Zeeuwse hotelgroep de Amadore. De key tot succes? Volgens Yvonne: "Zie je concurrent als partner om daardoor nog meer publiek aan te trekken".

Meer weten?

Schrijf je in voor een ZiN Training op het gebied van horeca kengetallen bij ZiN Inspiratielab.

Horeca Kengetallen

22 december 2017

'Wij kunnen uren discussiëren over de marketingwaarde van een suikerzakje'

Olaf van Hoof (40), eigenaar van restaurant de Conversatie in Uden, heeft het niet zo op 'Excel denken' en eindeloze calculaties. Hij kijkt...

Lees meer
Horeca Kengetallen

17 juli 2019

Onze vegetarische rendang is een margepakker'

In augustus 2018 opende De Limus in Nijmegen zijn deuren. Het restaurant weet zich te onderscheiden door de ambachtelijke bereidingen van...

Lees meer
Horeca Kengetallen

17 september 2018

Omgaan met personeel: 4 basistips

Gemotiveerde medewerkers zorgen voor tevreden gasten, en dus voor een bloeiend bedrijf. Hoe je meer haalt uit je personeelsbeleid?

Lees meer