Horeca Kengetallen: acties? Pure marktverzieking

maandag, september 30, 2019 - 14:30
Sterrenrestaurant Sense in Den Bosch verhuisde onlangs naar een grotere locatie. Het geheim achter de succesformule? Eigenaar en chefkok Dennis Middeldorp (39): ‘Er zijn 101 kookboeken met recepten om fantastische driesterrenmaaltijden te bereiden. Ik verdien mijn geld door gasten te verrassen met eigen combinaties.’

Meer weten?

Schrijf je in voor een ZiN Training op het gebied van horeca kengetallen bij ZiN Inspiratielab.

Horeca Kengetallen

12 april 2018

'Mijn personeel is gewoon die 35 procent waard'

Op 32 meter hoogte heeft Joppe Sprinkhuizen (35) zijn eigen restaurant Sillyfox. Hoe rekent hij naar de juiste balans tussen kwaliteit en...

Lees meer
Horeca Kengetallen

20 juni 2017

'Let op, anders ben je je 10 tot 15 procent winst alweer kwijt'

Na ruim een jaar heeft vleesrestaurant THE ROAST ROOM in Amsterdam zijn draai helemaal gevonden. 'We hebben flinke stappen gezet in de...

Lees meer