Horeca Kengetallen: acties? Pure marktverzieking

maandag, september 30, 2019 - 14:30
Sterrenrestaurant Sense in Den Bosch verhuisde onlangs naar een grotere locatie. Het geheim achter de succesformule? Eigenaar en chefkok Dennis Middeldorp (39): ‘Er zijn 101 kookboeken met recepten om fantastische driesterrenmaaltijden te bereiden. Ik verdien mijn geld door gasten te verrassen met eigen combinaties.’

Meer weten?

Schrijf je in voor een ZiN Training op het gebied van horeca kengetallen bij ZiN Inspiratielab.

Horeca Kengetallen

07 november 2016

Ook voor horeca geldt: massa is kassa

Prachtige à-la-cartegerechten geven je zaak allure. Maar het zevengangenmenu loopt verreweg het hardst. Waar focus je dan op?

Lees meer
Horeca Kengetallen

03 januari 2019

2x rekenen met wijn

Wijnen over de kop laten gaan of juist gaan voor lagere marges om verkoop te stimuleren? Laat je inspireren door voorbeelden uit de praktijk...

Lees meer