Horeca kengetallen: kamerbezetting is het allerbelangrijkste kengetal

maandag, september 30, 2019 - 14:27
Bij Restaurant, Hotel & Spa Savarin in Rijswijk draait het om een optimale bezetting. Omzet is cruciaal voor eigenaar Patrick van Zuiden, als het maar wel wat oplevert. ‘Restaurantweek? Hotelweek? Ja hoor, ik doe mee. Maar ik doe niks waar ik op toe moet leggen. Ik ben Sinterklaas niet.’

Meer weten?

Schrijf je in voor een ZiN Training op het gebied van horeca kengetallen bij ZiN Inspiratielab.

Horeca Kengetallen

19 december 2016

Van huurprijs tot financiering: de kengetallen van een startende horecaondernemer

Hoe werkt dat eigenlijk, een horecazaak starten? Startende horecaondernemer Martin Dieleman neemt ons mee in zijn ondernemersontgroening.

Lees meer
Horeca Kengetallen

25 april 2021

Hoe bepaal je de verkoopprijs van een gerecht?

De verkoopprijs is belangrijk. Het zorgt voor de juiste marge, voor winst en het kan een marketinginstrument zijn. Maar hoe bepaal je je...

Lees meer
Horeca Kengetallen

04 december 2019

Je eigen zaak starten? 5x aan geld komen

Hoe je aan voldoende kapitaal komt om je ondernemersdroom werkelijkheid te maken? We zetten een paar opties op een rij.

Lees meer