Hoe vertaal je je concept in je interieur? #HSBYT Vigor

vrijdag, november 20, 2020 - 17:08

Helaas hebben Lars en Randy net als iedereen in de horeca hun deuren moeten sluiten, terwijl hun nieuwe zaak Vigor pas net open was. Dat vraagt om een flexibele instelling, maar er is daarnaast ook meer tijd om na te denken over kansen en van elkaar te leren.

Van Lars en Randy kunnen we zeker leren! De mannen hebben hun concept tot in detail doorgevoerd in het interieur. Hoe pak je dat aan? En wat levert het op? In deze nieuwe aflevering van Horeca School by Young Talent leggen eigenaren Randy en Lars het uit.

Ondernemerschap

14 januari 2021

Trendsetters in Tholen

Judith en Nathalie creëerden met Hotel Tholen en Restaurant JuNa een jonge, bruisende plek in Tholen.

Lees meer
Ondernemerschap

30 oktober 2021

Career change: van het bedrijfsleven naar de horeca

Ondernemer Mohamed El Marajie runt onder andere Indiaas restaurant 91Spices in Rotterdam. Hij koos ervoor na een carrière in de sales om de...

Lees meer
Ondernemerschap

14 augustus 2021

Verse ingrediënten uit de kelder van Phoodkitchen

Vanuit de urban farm in de kelder van Phoodkitchen, op de Caai in Eindhoven, serveren Tim Elfring en Sabine Ferron gezondheidsbevorderende...

Lees meer