Hoe vertaal je je concept in je interieur? #HSBYT Vigor

vrijdag, november 20, 2020 - 17:08

Helaas hebben Lars en Randy net als iedereen in de horeca hun deuren moeten sluiten, terwijl hun nieuwe zaak Vigor pas net open was. Dat vraagt om een flexibele instelling, maar er is daarnaast ook meer tijd om na te denken over kansen en van elkaar te leren.

Van Lars en Randy kunnen we zeker leren! De mannen hebben hun concept tot in detail doorgevoerd in het interieur. Hoe pak je dat aan? En wat levert het op? In deze nieuwe aflevering van Horeca School by Young Talent leggen eigenaren Randy en Lars het uit.

Ondernemerschap

22 augustus 2020

Met meer medewerkers zijn USP’s beter na te leven

Hein Robbers vertelt hoe drie USP’s bijdragen aan het succes van Oase Domburg.

Lees meer
Ondernemerschap

29 augustus 2020

Vier keer meer omzet met een vernieuwd concept

Stefan Anjema vertelt hoe het hem als algemeen directeur lukte Pand 17 weer op de kaart te zetten.

Lees meer
Ondernemerschap

08 augustus 2020

Hans van Wolde: 'Ik zie mezelf nu meer als begeleider dan als chef'

Van hartje Maastricht naar een landgoed in een klein dorp in het Zuid-Limburgse Mergelland: het levert Hans van Wolde ruimte op.

Lees meer