Hoe vertaal je je concept in je interieur? #HSBYT Vigor

vrijdag, november 20, 2020 - 17:08

Helaas hebben Lars en Randy net als iedereen in de horeca hun deuren moeten sluiten, terwijl hun nieuwe zaak Vigor pas net open was. Dat vraagt om een flexibele instelling, maar er is daarnaast ook meer tijd om na te denken over kansen en van elkaar te leren.

Van Lars en Randy kunnen we zeker leren! De mannen hebben hun concept tot in detail doorgevoerd in het interieur. Hoe pak je dat aan? En wat levert het op? In deze nieuwe aflevering van Horeca School by Young Talent leggen eigenaren Randy en Lars het uit.

Ondernemerschap

08 augustus 2020

Hans van Wolde: 'Ik zie mezelf nu meer als begeleider dan als chef'

Van hartje Maastricht naar een landgoed in een klein dorp in het Zuid-Limburgse Mergelland: het levert Hans van Wolde ruimte op.

Lees meer
Ondernemerschap

01 augustus 2020

De doelgroep blijkt anders dan we dachten

De Amsterdamse Foodhallen, een eigen vestiging aan de Van Woustraat en een webshop. Thijs van Koesveld vertelt over de groeiambitie van...

Lees meer
Ondernemerschap

30 oktober 2021

Career change: van het bedrijfsleven naar de horeca

Ondernemer Mohamed El Marajie runt onder andere Indiaas restaurant 91Spices in Rotterdam. Hij koos ervoor na een carrière in de sales om de...

Lees meer