Groots in genieten
Check hier welke trainingen je kunt volgen bij ZiN Inspiratielab.
22 resultaten
'Van kop tot staart'-denken hoort bij een duurzame keuken. Wil je je kennis van vlees verder verdiepen? En je laten inspireren met originele bereidingen van incourante delen? Meld je aan voor de training Van kop tot staart bij ZiN Inspiratielab.
Bekijk trainingGa anders kijken naar patisserie, leer nieuwe bereidingstechnieken en ontdek makkelijk te maken desserts.
Bekijk trainingVoedsel weggooien is zonde van het product en van jouw portemonnee! In deze training leer jij hoe jij voedsel op meerdere manieren kunt redden van de prullenbak!
Bekijk trainingLaat je tijdens deze training inspireren voor je ZOMER menu door chef-kok Niels van Dooijeweert!
Bekijk trainingTips & tricks van chef-kok Niels van Dooijeweert voor een onderscheidende en opvallende opmaak van je gerechten.
Bekijk trainingTijdens deze training krijg je een rondleiding door de slagerij van Kaldenberg én een inspiratiesessie over vlees door Vincent van der Zalm.
Bekijk trainingOntdek hoe je gasten kunt verrassen door (meer) gebruik te maken van plantbased recepten en/of producten!
Bekijk trainingIn deze trainig neemt Michael van der Kroft (Restaurant Tres) je mee in de wereld van fermentatie. Ben jij klaar voor deze smaakmaker?
Bekijk trainingIn deze training Outdoor Cooking leer je alles over buiten je gerechten bereiden van dé BBQ-chef van Nederland: Jord Althuizen. Leer hoe je jouw gerechten unieker, lekkerder en winstgevender maakt met outdoor cooking!
Bekijk trainingJoël Ontmoet: Een uniek kans om chef Sidney Schutte** te leren kennen.
Bekijk trainingLaat je tijdens deze training inspireren voor je NAJAAR menu door chef-kok Niels van Dooijeweert!
Bekijk trainingJoël Ontmoet: Een uniek kans om chef Joris Bijdendijk te leren kennen.
Bekijk trainingLaat je tijdens deze training inspireren voor je KERST menu door chef-kok Niels van Dooijeweert!
Bekijk trainingOntdek hoe je gasten kunt verrassen met meer groente en minder of geen dierlijke producten!
Bekijk trainingHoe is de Nederlandse eetcultuur ontstaan? Wat zien we er nu nog van terug? Hoe kun je ingredienten van Nederlandse bodem gebruiken in je menu?
Bekijk trainingJoël Ontmoet: Een uniek kans om chef Jeroen Achtien te leren kennen.
Bekijk trainingJoël Ontmoet: Een uniek kans om chef Emile van der Staak te leren kennen.
Bekijk training