Groots in genieten
13 resultaten
24 januari 2022
Interview met Rob Baan, directeur van Koppert Cress, over zijn ambitie van Nederland de gezondste delta ter wereld te maken.
Lees meer24 juli 2021
Bij de De Nieuwe Winkel in Nijmegen laat Emile van der Staak zijn gasten kennismaken met botanische gastronomie.
Lees meer27 februari 2021
Veganist, vegetariër of vleeseter: Bowls en Burgers bezorgt comfort food voor iedereen in Amsterdam.
Lees meer11 maart 2020
Wat de Nederlandse restauranthouder doet met en vindt van vegan? Alle cijfers op een rij.
Lees meer11 april 2019
Vleesvervangers doen al enkele jaren hun intrede en dat gaat niet onopgemerkt. Het is een innoverende markt, waarin we je graag meenemen in...
Lees meer16 februari 2019
Jack Bean is een 100% plant-based fast cuisine. Een concept wat aanslaat. Afgelopen zomer opende een pilotstore tegenover CS Rotterdam.
Lees meer13 september 2018
Gro, een succesformule met een duurzaam karakter. Frank van Bokhorst vertelt wat de toegevoegde waarde van deze bijzondere burger is voor...
Lees meer12 juni 2018
Alles wat je met vlees of vis kunt doen, is ook mogelijk met groente. En het effect is misschien nog wel verrassender.
Lees meer08 maart 2018
We kunnen er niet meer omheen: veganisme in de horeca. Niet gek dus dat dit onderwerp terugkomt op de lijstjes met trends voor 2018. Edwin...
Lees meer14 februari 2018
Veganisme is het imago van geitenwollensokken voorbij. Op veganistisch gebied gebeurt een heleboel als het gaat om innovatie. Van smakelijke...
Lees meer27 januari 2018
Mr. & Mrs Watson in Amsterdam is een zogeheten vegan food bar. Oprichters Aleid Koopal en Kirsi Rautiainen serveren comfort food met een...
Lees meer22 november 2017
De belangstelling voor veganistische voeding groeit. Dat meldt de Nederlandse Vereniging voor Veganisme (NVV). Volgens NVV-woordvoerder...
Lees meer