Groots in genieten
Waar heb jij zin in?
45 resultaten
14 januari 2021
Judith en Nathalie creëerden met Hotel Tholen en Restaurant JuNa een jonge, bruisende plek in Tholen.
Lees meerHet blijven zware tijden voor de horeca. Hoe houd je als ondernemer je hoofd boven het water? Sotiris, eigenaar van onder andere het concept Hicks in Amsterdam, geeft tips.
Lees meer19 december 2020
Met elf wereldkeukens onder één dak biedt Liemès Food District gasten een grote keuze in gezond eten, en chefs een kans ondernemer te worden...
Lees meer05 december 2020
Pim en Saskia Spek doen het liefst duizend dingen tegelijk, zolang ze de gasten van WestSingel maar in de watten leggen.
Lees meer29 november 2020
Toeval bracht Edith Schoo op een verlaten eiland in Brielle. Ze keek daar doorheen en zag een unieke horecalocatie voor zich: De Brielsche...
Lees meerHet is een zware tijd voor de horeca. Voor restaurant Vigor in Vught is de uitdaging nóg groter doordat zij midden in de coronacrisis de deuren hebben geopend. Hoe houden zij de zaak rendabel in deze tijd? Randy en Lars geven tips!
Lees meerHelaas hebben Lars en Randy net als iedereen in de horeca hun deuren moeten sluiten, terwijl hun nieuwe zaak Vigor pas net open was. Wat kunnen we van elkaar leren in deze moeilijke tijd? Lars en Randy delen hun belangrijkste lessen.
Lees meerHelaas heeft Wouter Staal, net als iedereen in de horeca, zijn deuren weer moeten sluiten. Dat vraagt om een flexibele instelling, maar er is daarnaast ook meer tijd om na te denken over kansen en van elkaar te leren.
Lees meerHelaas heeft Wouter Staal, net als iedereen in de horeca, zijn deuren weer moeten sluiten. Dat vraagt om een flexibele instelling. Hoe gaat hij om met personeel?
Lees meer24 oktober 2020
Hertog Jan Proeverij is in de afgelopen jaren flink gegroeid, maar sloeg dit jaar noodgedwongen ook andere wegen in.
Lees meer22 oktober 2020
Wat kun je in deze periode al doen om straks kosten te besparen, je marges te verbeteren en je concept te versterken?
Lees meer16 oktober 2020
De passie blijft partycatering, maar XO Food Group mikt mede door de huidige tijd op ‘meerdere schaakborden’. Robert-Jan Steenhagen vertelt...
Lees meerOm jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen en kun je dankzij cookies informatie van onze website delen via social media. Lees meer over onze cookies in het Cookiestatement.
Door op 'Akkoord' te klikken accepteer je alle cookies.
Akkoord Cookie instellingen