Groots in genieten
12 resultaten
14 februari 2023
Stel je voor dat je van tevoren nóg beter weet wat je gast gaat bestellen. Of jezelf nog beter kunt onderscheiden doordat je jouw gast weet...
Lees meer30 oktober 2021
Ondernemer Mohamed El Marajie runt onder andere Indiaas restaurant 91Spices in Rotterdam. Hij koos ervoor na een carrière in de sales om de...
Lees meer14 augustus 2021
Vanuit de urban farm in de kelder van Phoodkitchen, op de Caai in Eindhoven, serveren Tim Elfring en Sabine Ferron gezondheidsbevorderende...
Lees meer14 januari 2021
Judith en Nathalie creëerden met Hotel Tholen en Restaurant JuNa een jonge, bruisende plek in Tholen.
Lees meerHelaas hebben Lars en Randy net als iedereen in de horeca hun deuren moeten sluiten, terwijl hun nieuwe zaak Vigor pas net open was. Wat kunnen we van elkaar leren in deze moeilijke tijd? Lars en Randy delen hun belangrijkste lessen.
Lees meer29 augustus 2020
Stefan Anjema vertelt hoe het hem als algemeen directeur lukte Pand 17 weer op de kaart te zetten.
Lees meer22 augustus 2020
Hein Robbers vertelt hoe drie USP’s bijdragen aan het succes van Oase Domburg.
Lees meer15 augustus 2020
Na een periode van ziekte en bezinning besloot eigenaar Albert Hotzky zijn grote hobby barbecue zakelijk uit te bouwen. Dat resulteerde in...
Lees meer08 augustus 2020
Van hartje Maastricht naar een landgoed in een klein dorp in het Zuid-Limburgse Mergelland: het levert Hans van Wolde ruimte op.
Lees meer01 augustus 2020
De Amsterdamse Foodhallen, een eigen vestiging aan de Van Woustraat en een webshop. Thijs van Koesveld vertelt over de groeiambitie van...
Lees meer01 april 2020
Mocht aanscherpen nog nodig zijn of wil je nu alsnog starten met afhalen: hier enkele aandachtspunten.
Lees meer