Coffee Bean! Coffee Bean! Coffee Bean! Chocolate! Chocolate! Chocolate! Chocolate! Chocolate! Chocolate!

ZiN in

Waar heb jij zin in?

Onderwerpen

45 resultaten

Ondernemerschap

14 januari 2021

Trendsetters in Tholen

Judith en Nathalie creëerden met Hotel Tholen en Restaurant JuNa een jonge, bruisende plek in Tholen.

Lees meer
Jong Talent

Hoe ga je als horecaprofessional om met de coronacrisis? #HSBYT Hicks

Het blijven zware tijden voor de horeca. Hoe houd je als ondernemer je hoofd boven het water? Sotiris, eigenaar van onder andere het concept Hicks in Amsterdam, geeft tips.

Lees meer
Ondernemerschap

19 december 2020

Liemès Food District helpt chefs ondernemen

Met elf wereldkeukens onder één dak biedt Liemès Food District gasten een grote keuze in gezond eten, en chefs een kans ondernemer te worden...

Lees meer
Ondernemerschap

05 december 2020

‘Reuring is nu het meest belangrijk’

Pim en Saskia Spek doen het liefst duizend dingen tegelijk, zolang ze de gasten van WestSingel maar in de watten leggen.

Lees meer
Ondernemerschap

29 november 2020

De Brielsche Aap verrast gasten telkens weer

Toeval bracht Edith Schoo op een verlaten eiland in Brielle. Ze keek daar doorheen en zag een unieke horecalocatie voor zich: De Brielsche...

Lees meer
Jong Talent

Hoe houd je je zaak rendabel tijdens corona? #HSBYT Vigor

Het is een zware tijd voor de horeca. Voor restaurant Vigor in Vught is de uitdaging nóg groter doordat zij midden in de coronacrisis de deuren hebben geopend. Hoe houden zij de zaak rendabel in deze tijd? Randy en Lars geven tips!

Lees meer
Jong Talent

Hoe vertaal je je concept in je interieur? #HSBYT Vigor

Helaas hebben Lars en Randy net als iedereen in de horeca hun deuren moeten sluiten, terwijl hun nieuwe zaak Vigor pas net open was. Wat kunnen we van elkaar leren in deze moeilijke tijd? Lars en Randy delen hun belangrijkste lessen.

Lees meer
Horeca Kengetallen

Horeca Kengetallen: 'Elke vestiging moet zelf zijn broek ophouden'

Helaas heeft Wouter Staal, net als iedereen in de horeca, zijn deuren weer moeten sluiten. Dat vraagt om een flexibele instelling, maar er is daarnaast ook meer tijd om na te denken over kansen en van elkaar te leren.

Lees meer
Horeca Kengetallen

Horeca Kengetallen: 'Productiviteit is ons belangrijkste kengetal'

Helaas heeft Wouter Staal, net als iedereen in de horeca, zijn deuren weer moeten sluiten. Dat vraagt om een flexibele instelling. Hoe gaat hij om met personeel?

Lees meer
Ondernemerschap

24 oktober 2020

Inzetten op een online bierproeverij (en meer)

Hertog Jan Proeverij is in de afgelopen jaren flink gegroeid, maar sloeg dit jaar noodgedwongen ook andere wegen in.

Lees meer
Ondernemerschap

22 oktober 2020

Tips die je nú in de keuken kunt oppakken

Wat kun je in deze periode al doen om straks kosten te besparen, je marges te verbeteren en je concept te versterken?

Lees meer
Ondernemerschap

16 oktober 2020

Partycatering, corona en dark kitchens 

De passie blijft partycatering, maar XO Food Group mikt mede door de huidige tijd op ‘meerdere schaakborden’. Robert-Jan Steenhagen vertelt...

Lees meer

Wij maken gebruik van cookies

Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen en kun je dankzij cookies informatie van onze website delen via social media. Lees meer over onze cookies in het Cookiestatement.

Door op 'Akkoord' te klikken accepteer je alle cookies.

Akkoord Cookie instellingen