Groots in genieten
Check hier welke trainingen je kunt volgen bij ZiN Inspiratielab.
25 resultaten
Leer hoe je effectief leiding geeft en direct betere resultaten boekt
Bekijk trainingGa anders kijken naar patisserie, leer nieuwe bereidingstechnieken en ontdek makkelijk te maken desserts.
Bekijk trainingKrijg nog meer nieuwe inzichten en tips om uit te blinken in jouw leidinggevende rol.
Bekijk trainingJoël Ontmoet: een unieke kans om chef Joris Bijdendijk te ontmoeten!
Bekijk trainingLeer hoe je om kan gaan met Generatie Z als medewerker
Bekijk trainingLaat je tijdens deze training inspireren voor je KERST menu door chef-kok Niels van Dooijeweert!
Bekijk trainingTips & tricks van chef-kok Niels van Dooijeweert voor een onderscheidende en opvallende opmaak van je gerechten.
Bekijk trainingTijdens deze training krijg je een rondleiding door de slagerij van Kaldenberg én een inspiratiesessie over vlees door Vincent van der Zalm.
Bekijk trainingHoe ga je succesvol om met voedselallergieën en dieetwensen van je gasten?
Bekijk trainingIn deze training Outdoor Cooking leer je alles over buiten je gerechten bereiden van dé BBQ-chef van Nederland: Jord Althuizen. Leer hoe je jouw gerechten unieker, lekkerder en winstgevender maakt met outdoor cooking!
Bekijk trainingOntdek hoe je gasten kunt verrassen met meer groente en minder of geen dierlijke producten!
Bekijk trainingSlimme keuzes voor grip op de keukenorganisatie.
Bekijk trainingIn deze training leer je fotograferen als een professional, gewoon met je smartphone. Trek met instagrammable fotografie meer gasten naar je zaak.
Bekijk trainingIn deze trainig neemt Michael van der Kroft (Restaurant Tres) je mee in de wereld van fermentatie. Ben jij klaar voor deze smaakmaker?
Bekijk trainingOntdek hoe je gasten kunt verrassen door (meer) gebruik te maken van plantbased recepten en/of producten!
Bekijk trainingKrijg nieuwe inzichten en tips om verder te groeien in jouw leidinggevende rol.
Bekijk trainingHoe is de Nederlandse eetcultuur ontstaan? Wat zien we er nu nog van terug? Hoe kun je ingredienten van Nederlandse bodem gebruiken in je menu?
Bekijk training'Van kop tot staart'-denken hoort bij een duurzame keuken. Wil je je kennis van vlees verder verdiepen? En je laten inspireren met originele bereidingen van incourante delen? Meld je aan voor de training Van kop tot staart bij ZiN Inspiratielab.
Bekijk trainingServeer de juiste cocktail bij het juiste gerecht.
Bekijk trainingAre your guests in safe hands? In this training, you will learn how to work according to the HACCP system with the right motivation.
Bekijk trainingJoël Ontmoet: Een uniek kans om chef Emile van der Staak te leren kennen.
Bekijk trainingVoedsel weggooien is zonde van het product en van jouw portemonnee! In deze training leer jij hoe jij voedsel op meerdere manieren kunt redden van de prullenbak!
Bekijk training