Coffee Bean! Coffee Bean! Coffee Bean! Chocolate! Chocolate! Chocolate! Chocolate! Chocolate! Chocolate!

ZiN Trainingen

Check hier welke trainingen je kunt volgen bij ZiN Inspiratielab.

× Sluit filters
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder

24 resultaten

Training
Personeel

Training Leidinggeven (1)

Leer hoe je effectief leiding geeft en direct betere resultaten boekt

Bekijk training
Training
Personeel

Vervolgtraining Leidinggeven (2)

Krijg nieuwe inzichten en tips om verder te groeien in jouw leidinggevende rol.

Bekijk training
Training
Voor chefs

Training Outdoor Cooking

In deze training Outdoor Cooking leer je alles over buiten je gerechten bereiden van dé BBQ-chef van Nederland: Jord Althuizen. Leer hoe je jouw gerechten unieker, lekkerder en winstgevender maakt met outdoor cooking!

Bekijk training
Training
Voor chefs

Training Wild

Hoe verras jij je gasten dit najaar met wild?

Bekijk training
Training
Hygiene en Veiligheid

Training HACCP

Voor meer hygiëne in je horecabedrijf.

Bekijk training
Training
Voor chefs

Training Patisserie

Ga anders kijken naar patisserie, leer nieuwe bereidingstechnieken en ontdek makkelijk te maken desserts.

Bekijk training
Training
Personeel

Vervolgtraining Leidinggeven (3)

Krijg nog meer nieuwe inzichten en tips om uit te blinken in jouw leidinggevende rol.

Bekijk training
Training NIEUW!
Voor chefs

NIEUW: Joël Ontmoet: Joris Bijdendijk*

Joël Ontmoet: een unieke kans om chef Joris Bijdendijk te ontmoeten!

Bekijk training
Training
Personeel

Training Leidinggeven aan Generatie Z

Leer hoe je om kan gaan met Generatie Z als medewerker

Bekijk training
Training
Voor chefs

Training Inspiratie voor je menukaart - kerst special

Laat je tijdens deze training inspireren voor je KERST menu door chef-kok Niels van Dooijeweert!

Bekijk training
Training
Voor chefs

Training Art of plating

Tips & tricks van chef-kok Niels van Dooijeweert voor een onderscheidende en opvallende opmaak van je gerechten.

Bekijk training
Training
Voor chefs

Training Meat the Butcher Kaldenberg

Tijdens deze training krijg je een rondleiding door de slagerij van Kaldenberg én een inspiratiesessie over vlees door Vincent van der Zalm.

Bekijk training
Training
Voor chefs

Training Healthy BBQ

Leer alles over gezond barbecueën van Jord Althuizen!

Bekijk training
Training
Hygiene en Veiligheid

Training Allergenen en dieetwensen als culinaire kans!

Hoe ga je succesvol om met voedselallergieën en dieetwensen van je gasten?

Bekijk training
Training
Voor chefs

Training Groenten in de hoofdrol / Vega(n)

Ontdek hoe je gasten kunt verrassen met meer groente en minder of geen dierlijke producten!

Bekijk training
Training
Horeca Kengetallen

Training Menucalculatie en menu-engineering

Slimme keuzes voor grip op de keukenorganisatie.

Bekijk training
Training
Voor chefs

Verras met vlees

Inspiratie en nieuwe ideeën op het gebied van vlees.

Bekijk training
Training
Marketing

Training (Food)fotografie met je smartphone

In deze training leer je fotograferen als een professional, gewoon met je smartphone. Trek met instagrammable fotografie meer gasten naar je zaak.

Bekijk training
Training
Voor chefs

Training Fermenteren

In deze trainig neemt Michael van der Kroft (Restaurant Tres) je mee in de wereld van fermentatie. Ben jij klaar voor deze smaakmaker?

Bekijk training
Training
Voor chefs

Training Plantbased

Ontdek hoe je gasten kunt verrassen door (meer) gebruik te maken van plantbased recepten en/of producten!

Bekijk training
Training NIEUW!
Voor chefs

NIEUW: Training Oerhollands

Hoe is de Nederlandse eetcultuur ontstaan? Wat zien we er nu nog van terug? Hoe kun je ingredienten van Nederlandse bodem gebruiken in je menu?

Bekijk training
Training
Voor chefs

Training Van kop tot staart

'Van kop tot staart'-denken hoort bij een duurzame keuken. Wil je je kennis van vlees verder verdiepen? En je laten inspireren met originele bereidingen van incourante delen? Meld je aan voor de training Van kop tot staart bij ZiN Inspiratielab.

Bekijk training
Training
Cocktails

Training Foodpairing met cocktails

Serveer de juiste cocktail bij het juiste gerecht.

Bekijk training
Training NEW
Hygiene en Veiligheid

NEW: Training HACCP [ENGLISH]

Are your guests in safe hands? In this training, you will learn how to work according to the HACCP system with the right motivation.

Bekijk training