Groots in genieten
Check hier welke trainingen je kunt volgen bij ZiN Inspiratielab.
24 resultaten
Leer hoe je effectief leiding geeft en direct betere resultaten boekt
Krijg nieuwe inzichten en tips om verder te groeien in jouw leidinggevende rol.
In deze training Outdoor Cooking leer je alles over buiten je gerechten bereiden van dé BBQ-chef van Nederland: Jord Althuizen. Leer hoe je jouw gerechten unieker, lekkerder en winstgevender maakt met outdoor cooking!
Hoe verras jij je gasten dit najaar met wild?
Voor meer hygiëne in je horecabedrijf.
Ga anders kijken naar patisserie, leer nieuwe bereidingstechnieken en ontdek makkelijk te maken desserts.
Krijg nog meer nieuwe inzichten en tips om uit te blinken in jouw leidinggevende rol.
Joël Ontmoet: een unieke kans om chef Joris Bijdendijk te ontmoeten!
Leer hoe je om kan gaan met Generatie Z als medewerker
Laat je tijdens deze training inspireren voor je KERST menu door chef-kok Niels van Dooijeweert!
Tips & tricks van chef-kok Niels van Dooijeweert voor een onderscheidende en opvallende opmaak van je gerechten.
Tijdens deze training krijg je een rondleiding door de slagerij van Kaldenberg én een inspiratiesessie over vlees door Vincent van der Zalm.
Leer alles over gezond barbecueën van Jord Althuizen!
Hoe ga je succesvol om met voedselallergieën en dieetwensen van je gasten?
Ontdek hoe je gasten kunt verrassen met meer groente en minder of geen dierlijke producten!
Slimme keuzes voor grip op de keukenorganisatie.
Inspiratie en nieuwe ideeën op het gebied van vlees.
In deze training leer je fotograferen als een professional, gewoon met je smartphone. Trek met instagrammable fotografie meer gasten naar je zaak.
In deze trainig neemt Michael van der Kroft (Restaurant Tres) je mee in de wereld van fermentatie. Ben jij klaar voor deze smaakmaker?
Ontdek hoe je gasten kunt verrassen door (meer) gebruik te maken van plantbased recepten en/of producten!
Hoe is de Nederlandse eetcultuur ontstaan? Wat zien we er nu nog van terug? Hoe kun je ingredienten van Nederlandse bodem gebruiken in je menu?
'Van kop tot staart'-denken hoort bij een duurzame keuken. Wil je je kennis van vlees verder verdiepen? En je laten inspireren met originele bereidingen van incourante delen? Meld je aan voor de training Van kop tot staart bij ZiN Inspiratielab.
Serveer de juiste cocktail bij het juiste gerecht.
Are your guests in safe hands? In this training, you will learn how to work according to the HACCP system with the right motivation.